Με αυτή την 11άδα θα παίξει ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ (vid)

Με αυτή την 11άδα θα παίξει ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ (vid)

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (19:30).

Με 4-3-3 και τον Τικίνιο στην κορυφή της επίθεσης παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (19:30), για την 23η αγωνιστική της Super League.

Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα είναι ο Βατσλίκ, με τους Λαλά, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας.

Οι Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και Μπουχαλάκης θα είναι στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, με τους Μασούρα και Αγκιμπού στα δύο άκρα και τον Τικίνιο στην κορυφή της επίθεσης.

Συνοπτικά η 11άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Τικίνιο.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη απόψε απέναντι στην ΑΕΚ, που θα τους διατηρήσει σε απόσταση τουλάχιστον 9 βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ (σ.σ παίζει στις 17:15 εντός έδρας με τον Ατρόμητο) και θα αυξήσει στους 17 πόντους τη διαφορά από την Ενωση, που βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Οι Πειραιώτες θέλουν επίσης να συνεχίσουν το εντυπωσιακό σερί που έχουν χτίσει κόντρα στους Κιτρινόμαυρους, με τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι αήττητος απέναντι στην ΑΕΚ.

Πέρσι, ο Ολυμπιακός νίκησε και τα δύο παιχνίδια που έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 3-0, με τον Ελ Αραμπί να σκοράρει δύο γκολ (13’, 68’) και τον Βαλμπουενά να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα (90’). Στα πλέι οφ η ομάδα του μεγάλου λιμανιού είχε επικρατήσει με 2-0, με τον Μπρούμα να βαζει και τα δύο γκολ (50’, 90’).

Η ανάρτηση της ΠΑΕ για την 11άδα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ