Πιο κοντά από ποτέ ο υποβιβασμός για τον Απόλλωνα Σμύρνης

Πιο κοντά από ποτέ ο υποβιβασμός για τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Απόλλων Σμύρνης για ένα ακόμη παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό δεν κατάφερε να σκοράρει και έμεινε για ένατο ματς χωρίς γκολ.

Ο Απόλλων Σμύρνης έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στην Ριζούπολη για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της και συμπλήρωσε εννέα αγωνιστικές χωρίς να έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Οι ελπίδες της «ελαφράς ταξιαρχίας» για παραμονή λιγοστεύουν, ενώ ισοφάρισε το ρεκόρ αγώνων χωρίς να έχει καταφέρει να βρει τα αντίπαλα δίχτυα. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Ριζούπολης δεν έχει καταφέρει να σκοράρει για εννιά αγώνες και 893 αγωνιστικά λεπτά.

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί την σεζόν 1987/88 με τον Πανσερραϊκό που δεν είχε σκοράρει για εννέα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ το 1974/75 η ΑΕΛ είχε αντίστοιχες επιδόσεις και υποβιβάστηκε, καθώς τερμάτισε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός είχε να σκοράρει σε 10 αναμετρήσεις την σεζόν 1975/76, ενώ όμως το αρνητικό ρεκόρ το κατέχει ο Ολυμπιακός Λευκωσίας την σεζόν 1971/72 που είχε να σκοράρει σε 11 συνεχόμενα ματς. Όλες οι προαναφερθείσες ομάδες είχαν υποβιβαστεί, εκτός από τον Παναιτωλικό που παρέμεινε στην κατηγορία, λόγω της αύξησης των ομάδων στην κατηγορία την επόμενη σεζόν.

Την ίδια στιγμή, ο Απόλλων συμπλήρωσε 14 σερί αγώνες χωρίς νίκη. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί το 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη στις 23 Οκτωβρίου 2021. ο ρεκόρ του, όμως, χωρίς κάποιο «τρίποντο» ήταν το 1965/66, όταν δεν είχε κερδίσει για 17 ματς και τελικά τερμάτισε με έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ