ΑΕΚ: Την Τετάρτη (16/2) κρίνεται του Μάνταλου και Στάνκοβιτς

ΑΕΚ: Την Τετάρτη (16/2) κρίνεται του Μάνταλου και Στάνκοβιτς

Με τους Σέρχιο Αραούχο, Πέτρο Μάνταλος και Τσίτσαν Στάνκοβιτς να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα(20/2,19.30).

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με το σύνολο του Αργύρη Γιαννίκη να στρέφει το βλέμα του πλέον στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ(20/2,19.30).

Ο Αργύρης Γιαννίκης είδε στην προπόνηση της Δευτέρας (14/02) τους Σέρχιο Αραούχο, Πέτρος Μάνταλος και Τσίτσαν Στάνκοβιτς να μην προπονούνται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και να γυμνάζονται ατομικά.

Όσον αφορά τον αρχηγό της Ένωσης την Τετάρτη (16/02) θα διαπιστωθεί αν ο 30χρονος θα μπορεί να υπολογίζεται ξανά στα πλάνα των «κιτρινόμαυρων», ενώ το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Από την άλλη όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στους «ερυθρόλευκους» ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Άυριο οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν ρεπό, με την επόμενη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη(16/2) στις 17.00 στα Σπάτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ