Μαλεζάς: «Αδειάσαμε ψυχολογικά»

Μαλεζάς: «Αδειάσαμε ψυχολογικά»

Ο Στέλιος Μαλεζάς μίλησε στη Nova για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι και όχι μόνο.

Ο Έλληνας άσος του ΠΑΟΚ, Στέλιος Μαλεζάς, ένας εκ των αρχηγών του Δικέφαλου του Βορρά μίλησε στην κάμερα της NOVA για το grexit στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το πως αισθάνθηκε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, για τις διαφορές του ποδοσφαίρου εν Ελλάδι σε αντίθεση με το εξωτερικό και για το επικείμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Ο αρχηγός του Δικέφαλου για τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες και την κατάσταση στην ομάδα τόνισε: «Είχαμε έναν πολύ δύσκολο μήνα. Από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και μετά είχαμε στο μυαλό μας συνεχώς όλα αυτά που γίνονται και τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι».

Για το πως αισθάνεται: «Αδειάσαμε ψυχολογικά, ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Τώρα το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επικεντρωθούμε στα παιχνίδια. Δεν είναι εύκολο να αφήσουμε πίσω μας όσα έγιναν εκτός γηπέδου».

Για το αν τους επηρεάζει: «Σίγουρα θέλετε να συζητήσουμε για τα εξωαγωνιστικά. Αλλά πρέπει να σταματήσουμε και να επικεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο. Μείναν κάποια παιχνίδια και θέλουμε να αποδείξουμε ότι έχουμε αφήσει πίσω μας τι έχει γίνει μέχρι τώρα».

Για τις διαφορές του ελληνικού ποδοσφαίρου με το εξωτερικό: «Είναι η μέρα με τη νύχτα. Οι ποδοσφαιριστές ασχολούνται μόνο με το αγωνιστικό. Στην Ελλάδα δεν ισχύει. Όλοι ρίχνουν την ευθύνη στον άλλον. Στο εξωτερικό φταίνε μόνο οι αρμόδιοι. Στην Ελλάδα φταίνε όλοι εκτός από εμάς. Αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα. Πρέπει ο καθένας να αναλογιστεί τις ευθύνες του».

Για τα αίτια της κατάστασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Ο καθένας μας, και κυρίως οι παράγοντες, δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Δεν παραδέχονται τις ήττες και ρίχνουν τις ευθύνες σε όλους τους άλλους. Φταίει πάντα ο διαιτητής, η ΕΠΟ, ο ΠΣΑΠ και ποτέ αυτοί. Πρέπει να βελτιώσουμε το ποδόσφαιρο. Θα είναι θετικό για όλους».

Για τις αντιδράσεις των ξένων ποδοσφαιριστών: «Προσπαθούμε να τους βάλουμε στο κλίμα. Δεν ξέρω αν τα καταλαβαίνουν όλα».

Για ένα ενδεχόμενο Grexit: «Νομίζω θα είναι ένα καταστροφικό σενάριο. Θα κάνει τα πράγματα χειρότερα και όχι καλύτερα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να μπούμε στον σωστό δρόμο, αλλά το Grexit δεν είναι ένας από αυτούς».

Για το παιχνίδι στο Περιστέρι: «Είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό του Κυπέλλου. Είναι παιχνίδι που δεν έχουμε το προβάδισμα της Τούμπας και έχει περάσει αρκετός καιρός. Πρέπει να δούμε τα ελαττώματά μας και τα μειονεκτήματά μας. Να ξεχάσουμε ότι έγινε στο παρελθόν, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να πάρουμε τη νίκη, για όλους όσους μας υποστηρίζουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ