Παντού ο Ολυμπιακός στη Σαουδική Αραβία (pics)

Παντού ο Ολυμπιακός στη Σαουδική Αραβία (pics)

Χαμός με τους Μοχάμεντ Αλκαχτάνι, Μεσάρι Αλμασάρι στη Σαουδική Αραβία, με τον Ολυμπιακό να διαφημίζεται σε ιστοσελίδες με 15.000.000 ακόλουθους

Ο Ολυμπιακός πριν μερικές μέρες ανακοίνωσε μια αποκλειστική συμφωνία με το Υπουργείο Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας, σε ακόμη μια πρωτοποριακή και σπουδαία κίνηση των ερυθρόλευκων.

Οι ερυθρόλευκοι μάλιστα στο πλαίσιο και της συγκεκριμένης συνεργασίας, απέκτησαν και δυο Σαουδάραβες ποδοσφαιριστές, τους Μοχάμεντ Αλκαχτάνι και Μεσάρι Αλμασάρι, οι οποίοι έχουν ήδη ενσωματωθεί στη β’ ομάδα του συλλόγου και προπονούνται υπό τις οδηγίες του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Με την επισημοποίηση της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τους δυο ποδοσφαιριστές έγινε… πανικός στα social media και τις ιστοσελίδες στη Σαουδική Αραβία, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να διαφημίζονται στην ασιατική χώρα. Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω το όνομα του Ολυμπιακού «παίζει» σε όλα τα ΜΜΕ της Σαουδικής Αραβίας, σε ιστοσελίδες και σελίδες που μετράνε πάνω από 15.000.000 ακόλουθους.

Εκτός από τους Μοχάμεντ Αλκαχτάνι και Μεσάρι Αλμασάρι που ανήκουν πλέον και επίσημα στον Ολυμπιακό, η αποκλειστική συνεργασία των Πειραιωτών με το Υπουργείο Αθλητισμού της χώρας, αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλους τομείς στο μέλλον. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πρωτοπορεί και να γιγαντώνεται παντού και τις τελευταίες μέρες στη Σαουδική Αραβία είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ομάδες, σε μια χώρα που έχει πάνω από 35.500.000 κάτοικους.

Δείτε τα tweet:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ