Το είδε αυτό το βίντεο ο Ιβάν Σαββίδης; – Οπαδοί του ΠΑΟΚ τραγουδούν «λευτεριά στ’ αδέρφια μας» (vid)

Το είδε αυτό το βίντεο ο Ιβάν Σαββίδης; – Οπαδοί του ΠΑΟΚ τραγουδούν «λευτεριά στ’ αδέρφια μας» (vid)

Ο Ιβάν Σαββίδης με χθεσινή του δήλωση θέλησε να βγάλει τον ΠΑΟΚ από το κάδρο. Όμως οπαδοί της ομάδας ζητούν... ελευθερία για τους δολοφόνους του Άλκη.

Ακόμα ο κόσμος είναι σοκαρισμένος. Και παρακολουθεί τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα. Ο θάνατος του 19χρονου Άλκη συγκλόνισε τη χώρα και είναι αλήθεια πως θα πάρει καιρό για να το ξεπεράσουν όλοι. Ο απλός κόσμος που βλέπει να χάνεται ένα αθώο παιδί από χούλιγκανς. Η αστυνομία που αναζητεί ακόμα λεπτομέρειες γύρω από την εγκληματική ενέργεια. Η ίδια η κυβέρνηση που μοιάζει αποφασισμένη να αλλάξει νόμους για την πάταξη της οπαδικής βίας.

Υπάρχουν, ωστόσο, ακόμα και τώρα, κάποιοι που προκαλούν το κοινό αίσθημα. Που αποκαλούν τους δολοφόνους του Άλκη ως… αδέρφια. Που πηγαίνουν σε ελληνικά γήπεδα και αντί να έχουν το βλέμμα σκυφτό, έχουν το θράσος να μιλούν για… λευτεριά.

Πριν από δύο μέρες γίναμε μάρτυρες των… εμετικών ενεργειών μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ Β’ – Ολυμπιακός Β’. Από την αρχή του αγώνα, οι οπαδοί της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία φώναζαν «λευτεριά στα αδέρφια μας». Ποιους εννοούσαν; Τους συλληφθέντες για τη δολοφονία του Άλκη.

Δεν έμειναν μόνο εκεί. Προχώρησαν σε απειλές προς τους παίκτες του Ολυμπιακού Β’, λέγοντας τους πως θα «πάνε να βρουν τον Άλκη». Η χυδαιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Πράξεις που προκάλεσαν εισαγγελική έρευνα, αφού ο εισαγγελέας ζητά, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, να διερευνηθεί το συνδεόμενο με τον Αθλητικό Νόμο αδίκημα της απειλής κατά προσώπων που αναγράφονται στο φύλλο αγώνα.

Το θέμα «θάφτηκε» από τα περισσότερα media. Όμως η εικόνα και ο ήχος είναι μάρτυρες που δεν αμφισβητούνται. Όσο κι αν τα Μέσα που βρίσκονται κοντά στον ΠΑΟΚ και στην οικογένεια Σαββίδη κάνουν πως δεν είδαν και δεν άκουσαν, μιας και δεν εξυπηρέτησαν ποτέ την αλήθεια, ο ήχος του βίντεο που ακολουθεί είναι… ανατριχιαστικός. «Λευτεριά στ’ αδέρφια μας», ακούγεται ξεκάθαρα και… τραγουδιστά από οπαδούς του ΠΑΟΚ στο φινάλε του αγώνα του ΠΑΟΚ Β’ με τον Ολυμπιακό Β’.

Χυδαιότητα, καφρίλα, έλλειψη σεβασμού απέναντι σε ένα χαμένο παιδί 19 χρονών. Μια εμετική συμπεριφορά στο γήπεδο της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ, τη στιγμή που σε όλα τα ελληνικά γήπεδα ο κόσμος τιμά με σεβασμό τη μνήμη του Άλκη.

Αλήθεια ο Ιβάν Σαββίδης είδε αυτό το βίντεο; Τον ενημέρωσε κανείς για το τι φωνάζουν οπαδοί του ΠΑΟΚ πριν κάνει τη χθεσινή του δήλωση;

Ακούστε το εμετικό σύνθημα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ