Σημαιοφορίδης : «Θα έχουμε εκπλήξεις στην εφέσεων»

Σημαιοφορίδης : «Θα έχουμε εκπλήξεις στην εφέσεων»

Αισιοδοξία στον ΠΑΟΚ για δικαίωση στην εφέσεων, με τους ασπρόμαυρους να αμφισβητούν την εγκυρότητα της Πρωτόδικης απόφασης.

Μπορεί η ποινή για τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ να ήταν «χάδι» για τον δικέφαλο, ωστόσο στις τάξεις των ασπρόμαυρων αισθάνονται… αδικημένοι. Ο Λάκης Σημαιοφορίδης, εκ των δικηγόρων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό έκανε λόγο για «διάτρητη και εσφαλμένη απόφαση» και παρουσιάστηκε αισιόδοξος ενόψει της εκδίκασης της έφεσης που κατέθεσε ο δικέφαλος.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95,5:

«Αν λάβουμε υπόψιν μας τα γεγονότα και το κλίμα μετά την ημέρα του αγώνα με την ΑΕΚ, φτάνοντας ακόμα και σήμερα για Grexit ο πιο αδαής θα καταλάβει τι έχει γίνει. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι αυτή η απόφαση έχει ληφθεί κάτω από μεγάλη πίεση που έχει ασκηθεί τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.

Στην απόφαση που βγήκε υπάρχουν πολλές πλημμέλειες και θα φανούν έκπληκτοι αρκετοί όταν θα δουν τους λόγους για τους οποίους ως ΠΑΟΚ κάνουμε έφεση. Δε θέλω να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά η απόφαση που βγήκε, είναι διάτρητη και εσφαλμένη.

Κανείς δε μου απαγορεύει το δικαίωμα να σχολιάσω και αυτό που θέλω να τονίσω, είναι ότι το συμπέρασμα που βγαίνει απ΄ όλη αυτή την υπόθεση για το συγκεκριμένο παιχνίδι το βάρος έπεσε στο επικοινωνιακό και όχι νομικό πεδίο.

Μη ξεχνάμε σε ποια χώρα βρισκόμαστε. Το μεγαλύτερο κομμάτι, οι περισσότερες σελίδες αναφέρονται στο κλίμα φόβου και τρόμου. Θα ανατραπούν όλα αυτά στην έφεση που θα κάνουμε. Το γεγονός ενώ ζητήθηκε από εμάς το υλικό από τις κάμερες των αποδυτηρίων ο κ. Καποδίστριας έκρινε πως δεν ήταν σκόπιμο να το δει και πείστηκε από το υπόλοιπο υλικό για να βγάλει μια τέτοια απόφαση. Δεν θέλει να λαμβάνει υπόψιν τις δηλώσεις των Κονέ και Χιμένεθ. Θα έχουμε εκπλήξεις. Θα τα εξηγήσω την ώρα που πρέπει».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ