Μπούργος: Ο Καρυπίδης έβαλε και πάλι τα… γυαλιά στην «πόλη»

Μπούργος: Ο Καρυπίδης έβαλε και πάλι τα… γυαλιά στην «πόλη»

Τεράστια η κίνηση με τον Μπούργος.

Έναν κανονικό ροκ σταρ του ποδοσφαίρου βάζει στον πάγκο του ο Άρης μετά τη συμφωνία με τον Χερμάν Μπούργος. Και δεν είναι φυσικά ότι για αυτό το deal το όνομα του Άρη ταξιδεύει ήδη σε όλη τον πλανήτη. Είναι κυρίως η προοπτική. Και οι δυνατότητες που δημιουργούνται για τους Κιτρινόμαυρους.

Ο Μπούργος στάθηκε με τεράστια επιτυχία στο παλκοσένικο της προπονητικής πλάι στον Ντιέγκο Σιμεόνε. Και αυτό όταν είσαι «βοηθός» ενός προπονητή αυτής της εμβέλειας δεν είναι εύκολο. Δεν ξέρει πολύ κόσμος τους βοηθούς του Πεπ, του Κλοπ και του Αντσελότι. Ούτε είναι απλή υπόθεση πλάι σε έναν τύπο-ηφαίστειο που τραβά όλα τα βλέμματα να κερδίζεις τον χώρο σου σε αυτόν τον ανταγωνισμό. Ο Μπούργος δεν το έκανε απλά. Το δίδαξε. Και αφού το… μπούχτισε, βγήκε στην αγορά με την τεράστια φιλοδοξία να δείξει ότι μπορεί και… σόλο καριέρα.

Είναι τεράστιο το κίνητρο του. Και αυτό το κίνητρο είναι που ηλεκτρίζει και το κίνητρο του Άρη που ψάχνει τον άνθρωπο που θα τον οδηγήσει στο επόμενο επίπεδο. Που θα πατήσει σε νέα δεδομένα. Που θα τον οργανώσει. Που θα τον βοηθήσει ουσιαστικά με τις προσωπικές του επαφές στο υψηλότερο επίπεδο και να αφομοιώσει την τεχνογνωσία αλλά και να έρθει… πιο κοντά με ρόστερ πολύ μεγάλων ομάδων.

«Θα αλλάξω τα πάντα στην ομάδα, θέλω να κάνω πολύ δυνατό τον Άρη, γνωρίζω την ομάδα και θέλω να τη βοηθήσω να γίνει καλύτερη» είπε προ ολίγου ο Μπούργος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Και σίγουρα δεν είναι λόγια του αέρα. Εν λευκώ του παραχωρεί την ομάδα ο Θοδωρής Καρυπίδης που φέρνει στη Θεσσαλονίκη έναν προπονητή που αποτελεί από μόνος του ένα ολόκληρο project. Ναι, δεν είναι προπονητής. Είναι μια ολοκληρωμένη ζαριά. Με βιογραφικό, γνώσεις, δυνατότητες, φιλοδοξία.

Κίνηση που βάζει τα «γυαλιά» για πολλοστή φορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης και που σε κάνει να απορείς για το που θα ήταν σήμερα ο Άρης, αν υπήρχε μια τσέπη αντίστοιχη του Ιβάν Σαββίδη. Θα τον δουν από κοντά τον Μπούργος οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ την Κυριακή στο «Βικελίδης». Και θα… καταλάβουν!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ