Παίκτης του Παναθηναϊκού αποθεώνει Ελ Αραμπί, Καμαρά και… πανηγυρίζει για την Αταλάντα

Παίκτης του Παναθηναϊκού αποθεώνει Ελ Αραμπί, Καμαρά και… πανηγυρίζει για την Αταλάντα

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε για τα ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, αποθέωσε Ελ Αραμπί, Μαντί Καμαρά και στηρίζει την Αταλάντα.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μπρινιόλι, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο της πατρίδας του αναφέρθηκε στο ντέρμπι «αιωνίων», μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους δύο «ερυθρόλευκους», Ελ Αραμπί και Μαντί Καμαρά και εξέφρασε τη στήριξη του προς την Αταλάντα με αφορμή τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa League.

Συγκεκριμένα, ο πορτιέρε του «τριφυλλιού» μιλώντας στο «L’Eco di Bergamo» αναφέρθηκε αρχικά στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, το οποίο όπως τόνισε και ο ίδιος «…είναι κάτι παραπάνω από Ρόμα-Λάτσιο. Οι οπαδοί είναι πολύ παθιασμένοι. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που κράτησα ανέπαφη την εστία μου και στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό».

Στη συνέχεια ο Ιταλός γκολκίπερ έσταξε… μέλι για δύο παίκτες της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς. Ο λόγος για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τον Μαντί Καμαρά. «Ο Ελ Αράμπι και ο Μαντί Καμαρά είναι πολύ δυνατοί κι εγώ κατάφερα να μην δεχθώ γκολ από αυτούς του δύο ποδοσφαιριστές. Ο δεύτερος είναι ένας ολοκληρωμένος μέσος», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Μπρινιόλι είχε προβλέψει στη συνέντευξη ότι ο Ολυμπιακός θα έπαιζε στο Μπέργκαμο 3-5-2, με αμυντικό προσανατολισμό, αλλά παράλληλα έχει.. ποντάρει τα λεφτά του στην πρόκριση των συμπατριωτών του, καθώς όπως λέει «…οπως και να έχει, η Αταλάντα είναι ανώτερη (από τον Ολυμπιακό). Ο Γκασπερίνι έχει αφήσει τόσο έντονο σημάδι στην ομάδα που ο μελλοντικός αντικαταστάτης του θα πορευτεί στις ράγες ενός πολύ στέρεου πρότζεκτ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ