ΟΦΗ: Χωρίς Ντε Γκούζμαν, Τοράλ και Στάικο στη Νίκαια

ΟΦΗ: Χωρίς Ντε Γκούζμαν, Τοράλ και Στάικο στη Νίκαια

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (19/02) εκτός έδρας ματς με τον Ιωνικό και στην αποστολή δεν θα βρίσκονται οι Ντε Γκούζμαν, Τοράλ και Στάικος.

Ο ΟΦΗ σήμερα (18/2) ολοκλήρωσε την προετοιμασία του την αυριανή (19/2, 17:15) εκτός έδρας με τον Ιωνικό στην Νίκαια για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Το πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας, περιελάμβανε fun game, παιχνίδια κατοχής και ταχύτητες αντίδρασης. Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός των Κρητικών Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε και την αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό.

O Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν συνέχισε θεραπεία, ενώ ο Τζον Τόραλ δεν προπονήθηκε και αμφότεροι έμειναν εκτός των πλάνων του Νίκου Νιόπλια. Επίσης ο Πασχάλης Στάικος, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον συγκεκριμένο αγώνα, λόγω της αποβολής του στο ματς με τον Ατρόμητο και οι Χρήστος Μανδάς, Βασίλης Σηφάκης και Λουκ Καστάνιος.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: 

Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Γουές, Λυμπεράκης, Πασαλίδης, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Νέιρα, Μπουζούκης, Γκαγέγος, Μεγιάδο, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Καμάου, Ντουρμισάι, Τσιλιανίδης και Φελίπε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ