Ο Ανδρούτσος στην Τουρκία – Και το transfermarkt για τη μεταγραφή

Ο Ανδρούτσος στην Τουρκία – Και το transfermarkt για τη μεταγραφή

Η Τραμπζονσπόρ θέλει να τον εντάξει στην «ελληνική παροικία» της και ο Θανάσης Ανδρούτος αποτελεί θέμα συζήτησης και από το transfermarkt.

«Μπάσιμο» για τον Θανάση Ανδρούτσο φέρεται να ετοιμάζει η Τράμπζονσπορ εν όψει του ερχόμενου μεταγραφικού παζαριού του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Τουρκία, η «παρέα» του Τάσου Μπακασέτα και του Μανώλη Σιώπη έχει βάλει στο… μάτι της τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και ψάχνει τη «φόρμουλα» για να τη… στείλει στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, ευελπιστώντας να καταφέρει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Όπως αναφέρεται, δεν αποκλείεται να «σκάσει» επίσημη πρόταση από την Τραπεζούντα μέσα στους επόμενους μήνες, καθώς η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα του τουρκικού πρωταθλήματος έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον 24χρονο.

Μάλιστα, το θέμα του Ανδρούτσου και της Τράμπζονσπορ έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στη χώρα, καθώς και το πασίγνωστο transfermarkt πήρε… θέση και δημοσίευσε την είδηση και το ενδιαφέρον των Τούρκων για τον Έλληνα δεξιό φουλ μπακ του Ολυμπιακού με μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ