Γκαρσία: «Ίσως μας δώσει μία ώθηση η αλλαγή προπονητή»

Γκαρσία: «Ίσως μας δώσει μία ώθηση η αλλαγή προπονητή»

Ο Ματέο Γκαρσία μίλησε για την αλλαγή προπονητή στον Άρη, αλλά και για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Άρης ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (20/2, 19:30), στο πρώτο παιχνίδι μετά την αποχώρηση του Άκη Μάντζιου, γεγονός στο οποίο στάθηκε και ο Ματέο Γκαρσία.

Ο μεσοεπιθετικός των «κίτρινων» τόνισε ότι η αλλαγή προπονητή είναι πιθανό να δώσει μία ώθηση στην ομάδα του ενώ αναφέρθηκε και στην έλευση του Χερμάν Μπούργκος τον οποίο και γνωρίζει από την Αργεντινή.

Όσα είπε ο Ματέο:

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Όλοι γνωρίζουμε πως είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Όλοι θέλουμε να παίξουμε, είναι κάτι που το περιμένουμε όλο τον χρόνο και δουλεύουμε πολύ σκληρά για να το κερδίσουμε».

Για το κλίμα που επικρατεί στον Άρη: «Η αλήθεια είναι ότι δεν τα πήγαμε πολύ καλά. Η ψυχολογία μας έχει πέσει μετά τις τελευταίες ήττες. Ότι άλλαξε και ο προπονητής ίσως μας δίνει μια ώθηση. Να προχωρήσουμε παρακάτω πιο δυναμικά, να κάνουμε μια αρχή για καλύτερα αποτελέσματα γιατί το τελευταίο διάστημα ήταν μια γροθιά στο στομάχι».

Για τον Τόλη Τερζή: «Και εγώ όπως και αρκετοί είχαμε τη τύχη να τον ξέρουμε από πριν. Είναι ένας προπονητής, που μας έχει βοηθήσει τόσο στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης όσο και ψυχολογικά. Μας βοηθάει να δουλεύουμε σκληρά και να είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια και τις τελευταίες ημέρες που δουλεύουμε μαζί του συνεργαζόμαστε πολύ καλά».

Για τον στόχο των playoffs και αν προλαβαίνει ο Άρης: «Πρώτος στόχος είναι να κερδίσουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και μετά το επόμενο, προκειμένου να καταφέρουμε τον μεγάλο στόχο μας που είναι τα playoffs Το αξίζει ο Άρης και πρέπει να μπει».

Για τον νέο προπονητή του Άρη, Χερμάν Μπούργος: «Σίγουρα είναι ένας προπονητής που τον γνωρίζω. Είναι συμπατριώτης μου και στην Αργεντινή έχει ένα πολύ μεγάλο όνομα. Βρισκόταν σε αρκετές θέσεις και θεωρώ πως θα βοηθήσει την ομάδα πολύ. Πάντα είναι καλό να έρχεται στην ομάδα ένα μεγάλο όνομα. Δεν είχα την ευκαιρία να τον συναντήσω άλλα όσες φορές έπαιξα αντίπαλος με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αυτός ήταν εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ