Φωνάζει για… όλα ο Παναθηναϊκός (pics)

Φωνάζει για… όλα ο Παναθηναϊκός (pics)

Οι Πράσινοι διαμαρτύρονται για το γκολ του Σάρλια που ακυρώθηκε, αλλά και για το φάουλ από το οποίο προήλθε το 1-0 του Παναιτωλικού.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 24η αγωνιστική της Super League, με τους Πράσινους να εκφράζουν μέσω Twitter τη δυσαρέσκειά τους για τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου.

Το Τριφύλλι διαμαρτύρεται για τη φάση του 36ου λεπτού, όταν ο Σάρλια σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, καθώς ο πρώτος βοηθός υπέδειξε ότι η μπάλα είχε περάσει άουτ στο γύρισμα του Βέλεθ. «Ημίχρονο χωρίς σκορ στο Αγρίνιο, αφού το γκολ του Σάρλια ακυρώθηκε, χωρίς να υπάρχει καθαρή εικόνα για το άουτ που είδε ο πρώτος βοηθός στο γύρισμα μπάλας του Βέλεθ», ανέφεραν.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πράσινοι διαμαρτυρήθηκαν ξανά, αυτή τη φορά για το φάουλ από το οποίο προήλθε το 1-0 του Παναιτωλικού. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού υποστηρίζουν ότι κακώς δόθηκε φάουλ υπέρ των γηπεδούχων, στην διεκδίκηση της μπάλας ανάμεσα στον Μεντόσα και τον Πέρεθ.

«1-0 Φάουλ βλέπει ο Σιδηρόπουλος εις βάρος του Παναθηναϊκού σε διεκδίκηση Μεντόσα και Ρουμπέν. Απευθείας εκτέλεση του Μεντόσα η μπάλα παρά την προσπάθεια του Διούδη καταλήγει στα δίχτυα», ανέφεραν στον λογαριασμό τους στο twitter οι Πράσινοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ