Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Κ15

Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Κ15

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώθηκε πως συνελήφθη ο δράστης που επιτέθηκε με μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή του τμήματος Κ15 της ομάδας.

Ένα νέο περιστατικό αθλητικής βίας συνέβη χθες, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να καταγγέλλει επίθεση με μαχαίρι σε παίκτη της ομάδας Κ15.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η Ένωση, το αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα στην Πεύκη, με τον χούλιγκαν να επιτίθεται στο 15χρονο παιδί, που φορούσε φόρμες και μπουφάν της ΑΕΚ, σκίζοντας του τα ρούχα.

Σήμερα έγινε γνωστό στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ότι ο δράστης συνελήφθη και κρατείται. Συγκεκριμένα, η σύλληψη του έγινε αργά το βράδυ στην Ομόνοια, όταν προσπαθούσε να κλέψει ένα μαγαζί και μαχαίρωσε τον καταστηματάρχη. Δείγμα του πόσο σοβαρό κίνδυνο διέφυγε ο πιτσιρικάς, που κατάφερε να ξεφύγει.

Η ταυτοποίηση έχει γίνει ήδη και η υπόθεση έχει πάρει πλέον τον δρόμο της.

Η ανακοίνωση:

Συνελήφθη 20χρονος ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών, απόπειρα κλοπής, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ρύθμισης θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες κλπ καθώς και περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού

Μεσημβρινές ώρες χθες (19-2-2022), στην περιοχή του Αμαρουσίου, άγνωστο άτομο κρατώντας μαχαίρι, προσέγγισε 15χρονο ημεδαπό που φορούσε ρούχα με διακριτικά αθλητικού συλλόγου, τον εξύβρισε και αποπειράθηκε να τον πλήξει, πλην όμως ο 15χρονος απέφυγε το κτύπημα με το μαχαίρι, το οποίο τελικά του έσκισε το μπουφάν και τη ζακέτα που φορούσε. Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε τρέχοντας.

Κατά την προανακριτική διαδικασία που ανέλαβε αρχικά το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου και συνεχίστηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη.

Πρόκειται για 20χρονο ημεδαπό και στο πλαίσιο αναζήτησής του πραγματοποιήθηκε, παρουσία εκπροσώπου της Δικαστικής Αρχής, έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ξύλινο ρόπαλο.

Βραδινές ώρες, ο προαναφερόμενος 20χρονος εισήλθε σε κατάστημα-εστιατόριο στην περιοχή του Κεραμεικού και αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, τον οποίο στην προσπάθειά του να διαφύγει τραυμάτισε με μαχαίρι.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή αλλά ακινητοποιήθηκε και αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, όπου και συνελήφθη.

Στο σημείο βρέθηκε και κατασχέθηκε, το αναδιπλούμενο μαχαίρι που προηγουμένως είχε απορρίψει ο κατηγορούμενος.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών, απόπειρα κλοπής, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ρύθμισης θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες κλπ καθώς και περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ