Με 5 αλλαγές ο Ολυμπιακός στον Βόλο – Αυτή είναι η 11άδα που επέλεξε ο Μαρτίνς

Με 5 αλλαγές ο Ολυμπιακός στον Βόλο – Αυτή είναι η 11άδα που επέλεξε ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε εν μέρει πράξη τα λόγια του και ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί κατά τα 5/11 αλλαγμένος στον Βόλο. Πόσες και ποιες αλλαγές έκανε...

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη στον Βόλο. Τίποτε λιγότερο. Θέλει να μην αγωνιά για το ντέρμπι Αρης ΠΑΟΚ. Και να ορίσει ο ίδιος τη μοίρα του.  Ο Πέδρο Μαρτίνς από το βράδυ της Πέμπτης άλλαξε τελείως τη συζήτηση από το παιχνίδι με την Αταλάντα και είχε στρέψει την προσοχή των ποδοσφαιριστών του στο παιχνίδι με τον Βόλο, στο Πανθεσσαλικό.

Μια αναμέτρηση που έρχεται μόλις τρεις ημέρες μετά από έναν ευρωπαϊκό αγώνα μεγάλης καταπόνησης και σωματικής κούρασης για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, κάτι που κάνει τον Μαρτίνς να είναι σχεδόν αναγκασμένος να προχωρήσει σε μια σειρά από σημαντικές αλλαγές, με σκοπό ο Ολυμπιακός να είναι φρέσκος και να μπορέσει να συνεχίσει με νίκες στο πρωτάθλημα.

Ο Μαρτίνς, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει 5 αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση στο Μπέργκαμο. Αλλά και σε αλλαγή σχηματισμού, καθώς άφησε το 3-4-3 και επιστρέφει στο 4-2-3-1. Με νέα πρόσωπα σε σχέση με την αναμέτρηση στην Ιταλία να είναι οι Μπα, Μάντι Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ζοάο Καρβάλιο και Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά, η 11άδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση Βόλος – Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μάντι Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ζοάο Καρβάλιο, Αγκιμπού Καμαρά, Ελ Αραμπί.

Εν τέλει, ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να μην ξεκουράσει περισσότερους παίκτες, αφήνοντας στην 11άδα, τόσο τους δύο ακραίους μπακ, Λαλά και Ρέαμπτσιουκ, όσο και τον Γιώργο Μασούρα με τον Αγκιμπού Καμαρά. Κρίνοντας ότι είναι σε θέση να ανταποκριθούν χωρίς πρόβλημα σε δεύτερο παιχνίδι μέσα σε 3 ημέρες, μετά την αναμέτρηση στο Μπέργκαμο.

Από εκεί και πέρα, αναμενόμενη θεωρείται η παρουσία του Ζοάο Καρβάλιο στο αρχικό σχήμα των Ερυθρόλευκων. Ο Πορτογάλος επιτελικός μέσος έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, είναι καλά στις προπονήσεις και για αυτόν τον λόγο ο Μαρτίνς τον επέλεξε για το αρχικό σχήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ