Παναθηναϊκός : Οικονομική ανάσα από επιχειρηματία

Παναθηναϊκός : Οικονομική ανάσα από επιχειρηματία

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια οικονομική ανάσα όσον αφορά τις υποχρεώσεις που πρέπει άμεσα να διεκπεραιώσει. Ειδικότερα, γνωστός επιχειρηματίας και φίλος του Γιάννη Αλαφούζου προτίθεται να δώσει άμεσα στην ομάδα τις 725.000 €, ποσό που είναι ίσο με τη δόση της Αλ Αΐν για τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχει καθυστερήσει τη […]

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια οικονομική ανάσα όσον αφορά τις υποχρεώσεις που πρέπει άμεσα να διεκπεραιώσει. Ειδικότερα, γνωστός επιχειρηματίας και φίλος του Γιάννη Αλαφούζου προτίθεται να δώσει άμεσα στην ομάδα τις 725.000 €, ποσό που είναι ίσο με τη δόση της Αλ Αΐν για τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ.

Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχει καθυστερήσει τη χρηματική δόση τρεις μήνες και ο επιχειρηματίας επέλεξε να προσφέρει εκείνος το ποσό έως ότου η Αλ Αΐν αποφασίσει να δώσει τα χρήματα στους πράσινους. Μόλις συμβεί αυτό, ο επιχειρηματίας θα πάρει πίσω τα δικά του χρήματα.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του εν λόγω ανθρώπου, ωστόσο η κίνησή του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά το τριφύλλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ