Αποθέωσε Ίνγκασον ο ΠΑΟΚ (Pic)

Αποθέωσε Ίνγκασον ο ΠΑΟΚ (Pic)

Ο Ίνγκι Ίγνκασον πήρε το βραβείο του MVP του Ιανουαρίου στον ΠΑΟΚ και ο Δικέφαλος τον αποθέωσε στα social media.

Ο Ίνγκι Ίγνκασον αναδείχθηκε MVP του Ιανουαρίου στον ΠΑΟΚ, κερδίζοντας τον Γιάσμιν Κούρτιτς και ο Δικέφαλος αποθέωσε τον Ισλανδό στόπερ που επανήλθε από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Όσα αναφέρει ο ΠΑΟΚ:

«Πέρασε ένα δύσκολο εξάμηνο λόγω τραυματισμού. Δεν τα παράτησε ποτέ. Έβαλε το κεφάλι κάτω, δούλεψε σκληρά κι επέστρεψε ακόμα πιο δυνατός. Ο Ίνγκι Ίνγκασον είναι ο BOX MVP Ιανουαρίου. Τον Δεκέμβρη άρχισε να μπαίνει σταδιακά σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Έπαιξε δύο 90λεπτα στο Κύπελλο κι ένα στο πρωτάθλημα, αλλά έδειξε έτοιμος να βοηθήσει. Τον Ιανουάριο ο Ράζβαν Λουτσέσκου τον έχρισε βασικό και δικαιώθηκε, καθώς ήρθε ένα αγωνιστικό ξέσπασμα από τον κεντρικό αμυντικό του Δικεφάλου.

O ΠΑΟΚ βελτίωσε κατά πολύ την αμυντική του λειτουργία κι ένας από τους λόγους της επιτυχίας ήταν κι ο Ίνγκι Ίνγκασον .Ο Ισλανδός δεν έχασε λεπτό τον Γενάρη, βοήθησε την ομάδα να κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε τέσσερις αγώνες, ενώ βρήκε δίχτυα δύο φορές κόντρα σε ΝΠΣ Βόλος εκτός και Παναθηναϊκό εντός.

Στην ψηφοφορία για τον BOX MVP Ιανουαρίου είχαμε ντέρμπι. Αντίπαλος του Ίνγκασον ήταν ο Γιάσμιν Κούρτιτς , με τον στόπερ του ΠΑΟΚ να επικρατεί στα σημεία και με ποσοστό 48,95% να κατακτά τον ατομικό τίτλο. Ο Σλοβένος αρκέστηκε στη δεύτερη, όντας ασταμάτητος με τέσσερα γκολ και μία ασίστ, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Τσούμπα Άκπομ, που προσέφερε με την ενέργειά του στο παιχνίδι της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ