Προπονητικές συναντήσεις με σημασία!

Προπονητικές συναντήσεις με σημασία!

Μία όμορφη προπονητική συνάντηση, σε δύο επίπεδα, έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Που μάλιστα, μπορεί να προσφέρει και τροφή για σκέψη στην ανάλυση των αγώνων που πλησιάζουν. Τέσσερις προπονητές, λοιπόν, από τους συνολικά 16 στις ομάδες της Super League συνεχίζουν από πέρυσι στους πάγκους των συλλόγων τους. Για δείτε: Μανόλο Χιμένεθ (ΑΕΚ) […]

Μία όμορφη προπονητική συνάντηση, σε δύο επίπεδα, έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Που μάλιστα, μπορεί να προσφέρει και τροφή για σκέψη στην ανάλυση των αγώνων που πλησιάζουν.

Τέσσερις προπονητές, λοιπόν, από τους συνολικά 16 στις ομάδες της Super League συνεχίζουν από πέρυσι στους πάγκους των συλλόγων τους.

Για δείτε:
Μανόλο Χιμένεθ (ΑΕΚ)
Μαρίνος Ουζουνίδης (Παναθηναϊκός)
Γιάννης Πετράκης (ΠΑΣ Γιάννινα)
Μπάμπης Τεννές (Λαμία)

Από αυτούς, λοιπόν, οι δύο παίζουν μεταξύ τους. Ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Μαρόνος Ουζουνίδης στο αθηναϊκό ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός.

Από την φετινή πορεία είναι ξεκάθαρο ότι αυτό έχει παίξει ρόλο και για τους δύο. Για τον Ισπανό τεχνικό, που καταφέρνει να έχει την ομάδα του στην πρώτη θέση, με σύμμαχο ότι την γνώριζε από πέρυσι, την έφτιαξε ο ίδιος και την προετοίμασε ο ίδιος.

Ασφαλώς και για τον Ουζουνίδη, που με τόσα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει στον Παναθηναϊκό, αν δεν είχε το πλεονέκτημα ότι βρίσκεται εκεί από πέρυσι, κανείς δεν ξέρει πού θα είχε φτάσει το πράγμα.

Όσο για την… δεύτερη προπονητική συνάντηση με ξεχωριστή σημασία, έχει να κάνει όχι πια με το πέρυσι, αλλά με το …του χρόνου. Από τις 16 ομάδες της Λίγκας, οι τρεις έχουν ανακοινώσει ότι θα συνεχίσουν με τον ίδιο προπονητή και τη νέα σεζόν.

Για δείτε κι εδώ:
Ραζβάν Λουτσέσκου (ΠΑΟΚ)
Νταμίρ Κάναντι (Ατρόμητος)
Σάββας Παντελίδης (Αστέρας)

Οι δύο από αυτούς, λοιπόν, επίσης αναμετρώνται μεταξύ τους. Στον αγώνα Ατρόμητος – ΠΑΟΚ. Έχει κι αυτό τη σημασία του. Διότι και οι δύο μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς, άρα και με πολύ πιο καθαρό μυαλό στη διάρκεια των αγώνων τους. Χωρίς να νιώθουν ότι κρίνονται αγωνιστική με αγωνιστική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ