H καυστική απάντηση του Καραπαπά στην ανακοίνωση του Βόλου (pics)

H καυστική απάντηση του Καραπαπά στην ανακοίνωση του Βόλου (pics)

Ο Κώστας Καραπαπάς με ανάρτηση του έδωσε τη δική του ιδιαίτερη απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Βόλος

Ο  Κώστας Καραπαπάς απάντησε στη νέα ανακοίνωση που εξέδωσε ο Βόλος, αλλά και στον Αχιλλέα Μπέο με καυστικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για τον ισχυρό άνδρα του Βόλου, τονίζοντας πως «σε άυλες ανακοινώσεις δεν απαντάμε».

Ο Καραπαπάς σχολίασε με τον δικό του τρόπο την νέα ανακοίνωση του συλλόγου της Μαγνησίας, ενώ ανέφερε στο Insta Story του τον Μπέο ως «διερμηνέα χωρατατζή (και άλλα πολλά σε –τζη)».

Όλα ξεκίνησαν μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού στον Βόλο και τη νίκη με 1-0 των Πειραιωτών, με τους γηπεδούχους να βγάζουν ανακοίνωση 24 ώρες μετά τη λήξη του ματς στο Πανθεσσαλικό, ζητώντας ένα πέναλτι που δεν είδε ούτε ο… Κάκος.

Ο εκ των αντιπροέδρων των πρωταθλητών Ελλάδας απάντησε στην πρώτη ανακοίνωση, του Βόλου με επικό τρόπο, όμως ο σύλλογος της Μαγνησίας προχώρησε σε νέα ανακοίνωση το πρωί της Τρίτης. Ωστόσο, ο Καραπαπάς και πάλι έδωσε τη δική του επική απάντηση αφήνοντας αιχμές για τον Βόλο αλλά και τον ιδιοκτήτη του, Αχιλλέα Μπέο.

«Σε άυλες (αύλες δηλαδή) ανακοινώσεις δεν απαντάμε. Ειδικά από την Πύδνα και τον διερμηνέα χωρατατζή (και άλλα πολλά σε –τζη)», αναφέρει στο story του Κώστα Καραπαπά στο Instagram.

Δείτε το Instagram story:

Η πρώτη απάντηση του Καραπαπά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ