Παναθηναϊκός : Εξόφληση σε Βέμερ ή άμεση ενεργοποίηση του -3

Παναθηναϊκός : Εξόφληση σε Βέμερ ή άμεση ενεργοποίηση του -3

Εκδικάστηκε η αίτηση του Βέμερ για επιβολή της ποινής στον Παναθηναϊκό και πλέον οι πράσινοι περιμένουν την ανακοίνωση για να δουν τι περιθώριο έχουν να πληρώσουν τον Γερμανό.

Η αναβολή της περασμένης Τετάρτης για σήμερα Παρασκευή ήταν δεδομένο πως θα ήταν και η τελευταία όσον αφορά το αίτημα του Γενς Βέμερ για άμεση επιβολή της ποινής του -3 στον Παναθηναϊκό.

Η υπόθεση εκδικάστηκε τελικά σήμερα, παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός ζήτησε εκ νέου αναβολή, μέσω του δικηγόρου του Άλκη Παπαντωνίου «Έχουμε έτοιμα αναβολής γιατί μέσα σε 1,5 μήνα βρισκόμαστε από την επιβολή στην ενεργοποίηση. Κανονικά σε άλλες περιπτώσεις αυτή η διαδικασία διαρκεί 3-4 μήνες, σε υποθέσεις της FIFA από 6-8 μήνες. Έχουν γίνει προσεγγίσεις, ζητούμε να υπάρξει μία ισότιμη μεταχείριση», είπε ο δικηγόρος του τριφυλλιού, με τον Πάρι Ατλαμάζογλου, τον νομικό εκπρόσωπο του παίκτη, να μιλάει και πάλι για κοροϊδία και ψέματα από πλευράς Παναθηναϊκού.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν μας έχει δώσει ούτε ένα ευρώ απ’ όταν ξεκίνησε η διαδικασία, από τα τέλη Ιουλίου. Δεν μπορώ να ακούω άλλο ψέματα. Έκαναν δύο προτάσεις, η μία έλεγε να δώσουν 200 χιλ. ευρώ και να χαρίσουμε τα υπόλοιπα και η άλλη να δώσουν 50 χιλ. ευρώ κι όλα τα υπόλοιπα σε δόσεις. Όλες οι άλλες προτάσεις ήταν σε καφενειακό επίπεδο».

Η υπόθεση εκδικάστηκε κανονικά και πλέον αναμένεται η ανακοίνωση, η οποία δεδομένα θα είναι εναντίον του Παναθηναϊκού και θα αναφέρει πως η ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών είναι άμεσα ενεργοποιήσιμη. Τι σημαίνει αυτό; Αν η απόφαση βγει πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ, τότε ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να εξοφλήσει τον παίκτη μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη, δηλαδή τρεις μέρες μετά το ματς. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να το κάνει τρεις μέρες μετά το επόμενο παιχνίδι, που είναι αυτό με τον Ατρόμητο, μετά το Πάσχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ