«Βράζουν» οι ΑΕΚτζήδες με Μελισσανίδη και Δημητριάδη για την κωλοτούμπα με Σαββίδη (Pics)

«Βράζουν» οι ΑΕΚτζήδες με Μελισσανίδη και Δημητριάδη για την κωλοτούμπα με Σαββίδη (Pics)

Οργή στον κόσμο της ΑΕΚ για το ξέπλυμα του Βασίλη Δημητριάδη στον Ιβάν Σαββίδη ενώ από τα πυρά των οπαδών της Ένωσης δεν γλίτωσε φυσικά ούτε ο «Τίγρης».

Η πολύκροτη δίκη του Ιβάν Σαββίδη για την είσοδο με όπλο στο περιβόητο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ τον Μάρτιο του 2018 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, με τον διοικητικό ηγέτη των «ασπρόμαυρων» να τη γλιτώνει με ποινή χάδι. Κάτι για το οποίο συνέβαλε τα μέγιστα η πλευρά της Ένωσης αφού ο Βασίλης Δημητριάδης που κατέθεσε ως μάρτυρας «ξέπλυνε» τον Σαββίδη, δίνοντάς του σχεδόν δίκιο για την μπούκα.

Όπως ήταν φυσιολογικό ο κόσμος της ΑΕΚ που έτσι κι αλλιώς είναι στα κάγκελα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ξέσπασε στα social media κατά του… ηθικού αυτουργού της σημερινής παράστασης, «Τίγρη», και του Δημητριάδη κάνοντας μεταξύ άλλων για ντροπή, ξεφτίλα ενώ ζητούν και από τους δύο να φύγουν από την ομάδα.

Πέρα από τα συνεχόμενα αγωνιστικά χτυπήματα που αντέχει ο κόσμος της ΑΕΚ εδώ και τέσσερα χρόνια χωρίς να αλλάζει τίποτα, βλέπει τώρα την ομάδα του να γίνεται και δεκανίκι του ΠΑΟΚ. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε την υπόθεση με τα ληγμένα δελτία του ΠΑΟΚ πριν δύο χρόνια, που και εκεί η ΑΕΚ έβγαλε λάδι τον έτερο Δικέφαλο προκαλώντας την οργή των οπαδών της. Απ’ ότι φαίνεται όμως το αυτί του «Τίγρη» δεν ιδρώνει…

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ