Παναθηναϊκός : Τα βρήκε με Κοτσόλη, δεν μπλοκάρονται οι λογαριασμοί

Παναθηναϊκός : Τα βρήκε με Κοτσόλη, δεν μπλοκάρονται οι λογαριασμοί

Από χθες to10.gr σας είχε αποκαλύψει πως ο Παναθηναϊκός στην τελευταία επαφή που είχε κάνει με τον Στέφανο Κοτσόλη είχε έρθει σε συμφωνία για τα οφειλόμενα, κάτι που επιβεβαιώθηκε σήμερα. Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι ήρθε σε τελική συμφωνία με τον πρώην παίκτη για τα χρήματα που του οφείλονται, με τον παίκτη […]

Από χθες to10.gr σας είχε αποκαλύψει πως ο Παναθηναϊκός στην τελευταία επαφή που είχε κάνει με τον Στέφανο Κοτσόλη είχε έρθει σε συμφωνία για τα οφειλόμενα, κάτι που επιβεβαιώθηκε σήμερα.

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι ήρθε σε τελική συμφωνία με τον πρώην παίκτη για τα χρήματα που του οφείλονται, με τον παίκτη να παραιτείται και από ένα μεγάλο μέρος των οφειλομένων, δείχνοντας για πολλοστή φορά την αγάπη του και τον σεβασμό του προς την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Τέλος καλό με τον Στέφανο Κοτσόλη, ο οποίος ήρθε σε τελική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τα χρήματα που του οφείλονται. Ο Κοτσόλης δέχτηκε τον διακανονισμό που του πρότεινε η ΠΑΕ, ενώ παραιτήθηκε και από ένα μεγάλο μέρος των οφειλομένων. Έτσι δεν τίθεται πλέον θέμα προσφυγής, ούτε μπλοκαρίσματος των λογαριασμών της ΠΑΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ