ΠΑΟΚ : Η αποστολή ενόψει Ατρόμητου

ΠΑΟΚ : Η αποστολή ενόψει Ατρόμητου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Τιμπό Μουλέν και Φερνάντο Βαρέλα στο εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (31/3, 19:30) ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 26η αγωνιστική της Superleague.

Έπειτα από το πέρας της σημερινής προπόνησης, ο προπονητής του δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για τον αγώνα με τους Περιστεριώτες.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Τιμπό Μουλέν και Φερνάντο Βαρέλα. Ο πρώτος επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ξεπερνώντας την οσφυαλγία που τον ταλαιπωρούσε, όμως κρίθηκε ανέτοιμος. Όσο για τον δεύτερο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για άλλη μια μέρα και έτσι δεν μπόρεσε να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού του.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζεται από τους εξής: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Αζεβέδο, Βιεϊρινια, Κρέσπο, Μαλεζάς, Κάνιας, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Κάμπος, Μακ, Λημνιός, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ