«Εμφύλιος» στον ΠΑΟΚ για το πανό της ντροπής – «Τσάμπα μάγκες»

«Εμφύλιος» στον ΠΑΟΚ για το πανό της ντροπής – «Τσάμπα μάγκες»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση για το πανό της ντροπής που κρεμάστηκε χθες στα κάγκελα της Τούμπας και το οποίο αποκαλούσε… αδέρφια τους δολοφόνους του Άλκη.

«Αδέρφια κρατάτε γερά». Με αυτό το πανό που άπλωσαν χθες στην Τούμπα στο ματς με τη Μίντιλαντ οπαδοί του ΠΑΟΚ πήραν ξεκάθαρη θέση για την υπόθεση που συγκλονίζει την Ελλάδα. Τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού από χούλιγκανς της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ένα πανό που έκανε τον γύρο της Ευρώπης μέσω της τηλεοπτικής εικόνας και προκάλεσε ντροπή και αποτροπιασμό σε όσους έχουν λίγη ανθρωπιά. Μια εικόνα που ανέδειξε to10.gr από την πρώτη στιγμή χθες το βράδυ.

Στον ΠΑΟΚ η κατάσταση είναι ιδιαίτερα τεταμένη έτσι κι αλλιώς τις τελευταίες μέρες και το πανό της ντροπής φέρνει νέο «εμφύλιο» μεταξύ της ΠΑΕ και των οπαδών της ομάδας. Με απρόβλεπτες διαστάσεις.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αν και με καθυστέρηση πήρε θέση για το χθεσινό πανό που έστεκε… επιβλητικό στα κάγκελα της θύρας 4 και εκφράζει τον αποτροπιασμό της για το συγκεκριμένο πανό, χαρακτηρίζοντας το περιθωριακό και κατάπτυστο, ενώ χαρακτηρίζει «τσάμπα μάγκες» όσους θεωρούν τους εαυτούς τους μεγαλύτερους από την ίδια την ομάδα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ρητά και κατηγορηματικά εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας από το γεγονός ότι κάποιοι επιμένουν να θεωρούν τους εαυτούς τους μεγαλύτερους από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.

Περιθωριακά και κατάπτυστα πανό και αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ των τίτλων και των σπουδαίων βραδιών σαν το χθεσινό δεν έχουν πια θέση.

Κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, αλλά ο ΠΑΟΚ τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Το οφείλουμε στα εκατομμύρια φιλάθλων μας που ντρέπονται για τις πράξεις μιας χούφτας ανθρώπων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ