ΑΕΚ: Στην Εθνική Αυστρίας ο Στάνκοβιτς!

ΑΕΚ: Στην Εθνική Αυστρίας ο Στάνκοβιτς!

Μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς επέστρεψε στις κλήσεις της Εθνικής Αυστρίας, για τα παιχνίδια στα πλέι οφ του Μουντιάλ.

Επιστροφή στην Εθνική Αυστρίας για τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς! Τι κι αν το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από το πρόβλημα στο γόνατο και δεν μπορεί να αγωνιστεί; Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φράνκο Φόντα, κάλεσε τον τερματοφύλακα της Ένωσης για τα πλέι οφ πρόκρισης στο Μουντιάλ του Κατάρ στις 24 και 29 Μαρτίου.

Η Αυστρία αντιμετωπίζει στο πρώτο ματς την Ουαλία και αν προκριθεί θα παίξει με τον νικητή από το Σκωτία – Ουκρανία για την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε για την κλήση του Στάνκοβιτς η οποία θα γίνει επίσημη στις 15 Μαρτίου.

Τελευταία φορά που βρισκόταν σε αποστολή της Εθνικής Αυστρίας ο Στάνκοβιτς ήταν τον Νοέμβρη του 2020, όταν στις 18/11/2020 για το Nations League είχε μείνει στον πάγκο στο 1-1 με τη Νορβηγία ενώ η τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί ήταν τον Οκτώβρη του 2019 στη νίκη με 1-0 επί της Σλοβενίας για τα προκριματικά του Euro.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ