Κοροβέσης: «Δεν έχουμε περιθώριο να μην κοιτάξουμε το αποτέλεσμα με Ολυμπιακό» (vid)

Κοροβέσης: «Δεν έχουμε περιθώριο να μην κοιτάξουμε το αποτέλεσμα με Ολυμπιακό» (vid)

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό και ο Νίκος Κοροβέσης δήλωσε πως οι Κρητικοί θα παλέψουν το παιχνίδι για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο ΟΦΗ την Κυριακή (27/2, 19:30) αντιμετωπίζει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης τον Ολυμπιακό για 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Oι Κρητικοί γνωρίζουν πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο θέλουν δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να καταφέρουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους ερυθρόλευκους για την μάχη που δίνουν εν όψει των play off.

O Nίκος Κοροβέσης μίλησε στο OFI TV, λέγοντας πως είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά θα θέλουν το αποτέλεσμα, ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή κατάταξη στην τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κοροβέσης: 

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Θα πάμε για το αποτέλεσμα γιατί είναι μια κρίσιμη αγωνιστική και αυτά τα δύο ματς θα κρίνουν την τελική κατάταξη. Δεν έχουμε περιθώριο να μην κοιτάξουμε το αποτέλεσμα, μένουν δύο παιχνίδια και πάμε για το αποτέλεσμα. Οι απουσίες είναι πολλές, το ρόστερ όμως είναι μεγάλο και είναι μια ευκαιρία για όλους τους».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ