ΑΕΚ: Οι επιστροφές και ο «πονοκέφαλος» του Γιαννίκη για Παναθηναϊκό

ΑΕΚ: Οι επιστροφές και ο «πονοκέφαλος» του Γιαννίκη για Παναθηναϊκό

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι έτοιμος για τη Λεωφόρο ενώ εκτός από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι ο Κλεμέν Μισελέν και ο παίκτης που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Έτοιμη για τον Παναθηναϊκό χωρίς απρόοπτα είναι η ΑΕΚ. Ο Αργύρης Γιαννίκης είδε τον Σέρχιο Αραούχο να προπονείται κανονικά και Σάββατο (26/2) και να τίθεται στη διάθεσή του για το ντέρμπι όπως και ο Αντρέ Σιμόες που επιστρέφει από τιμωρία.

Αντίθετα, εκτός από το συγκεκριμένο ματς είναι ο Κλεμέν Μισελέν που βρίσκεται στη Γαλλία λόγω προσωπικού προβλήματος, αλλά και ο παίκτης που βρέθηκε θετικός στον ιό. Από εκεί και πέρα, ατομικό ακολούθησαν και πάλι οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος, με τον Αυστριακό τερματοφύλακα πάντως να είναι καλύτερα.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν. Οι υπόλοιποι παίκτες, εκτός του Κλεμάν Μισελέν, προπονήθηκαν κανονικά.

Αύριο η ομάδα θα κάνει «ενεργοποίηση» στα Σπάτα στις 11.30 και στη συνέχεια θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει του απογευματινού (19.30) αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο γήπεδο της Λεωφόρου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ