Διεθνές το ρεζιλίκι για τους 25 μήνες φυλακή του Ιβάν Σαββίδη (pic)

Διεθνές το ρεζιλίκι για τους 25 μήνες φυλακή του Ιβάν Σαββίδη (pic)

Τα διεθνή ΜΜΕ δημοσιεύουν την απόφαση του δικαστηρίου για τον Ιβάν Σαββίδη και το ελληνικό ποδόσφαιρο γίνεται για μια ακόμα φορά ρεζίλι.

Η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, στο περίφημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ τον Μάρτιο του 2018, όταν το αφεντικό του Δικεφάλου του Βορρά πάτησε το χορτάρι έχοντας στη ζώνη του όπλο, έκανε διεθνώς ρεζίλι το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μια σκηνή που έκανε τον γύρο του κόσμου, με τα μεγαλύτερα ειδησιογραφία πρακτορεία στον κόσμο να αναδεικνύουν το θέμα και να γράφουν άρθρα για τις πρωτοφανείς εικόνες που ξεδιπλώθηκαν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, όταν ο μαινόμενος Ιβάν Σαββίδης μπήκε στο χορτάρι και απειλούσε τους διαιτητές, έχοντας ένα περίστροφο στη ζώνη του. Μετά από σχεδόν τρία χρόνια η υπόθεση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ εκδικάστηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, με τον Ιβάν Σαββίδη να τιμωρείται με ποινή – χάδι, σε σχέση με τη βαρύτητα του αδικήματος.

Ποινή φυλάκισης 25 μηνών με τριετή αναστολή ήταν η απόφαση του δικαστηρίου, με τα διεθνή ΜΜΕ να αναπαράγουν την είδηση και το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνεται για μια ακόμα φορά διεθνές ρεζίλι. Όπως πριν από τρία χρόνια, όταν η παγκόσμια αθλητική κοινή γνώμη παρακολουθούσε σαστισμένη την εισβολή του ένοπλου Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα.

Στα δημοσιεύματά τους μάλιστα τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι η δίκη του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου του Βορρά αναβλήθηκε πολλές φορές, για διάφορους λόγους. Τελικά, μετά από τρία χρόνια η υπόθεση εκδικάστηκε και η ποινή – χάδι που επιβλήθηκε στον Σαββίδη έκανε τον γύρο του κόσμου, όπως επίσης και τα βίντεο από εκείνο το βράδυ.

Βίντεο – ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με την εισβολή του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο να έχει γραφτεί με μελανά γράμματα στην ιστορία του εγχώριου, αλλά και ευρωπαϊκού αθλητισμού.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ