ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην τέταρτη θέση, αφού αν και ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό (0-1) το Σάββατο, γνώρισε και ο ΠΑΣ Γιάννινα ήττα από την ΑΕΚ και έτσι δεν μπόρεσε να τον προσπεράσει. Αυτή τη φορά υποδέχεται εκείνος τους κιτρινόμαυρους, στο αθηναϊκό ντέρμπι.

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς δε θα έχει στη διάθεση του τον Λούκας Βιγιαφάνιες. Αντίθετα επιστροφή στην αποστολή για τον Μπαρτ Σένκεφελντ.

Η ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, και την ήττα (0-1) στο πρωτάθλημα (0-1) από τον Ολυμπιακό, επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Παραμένει στην 3η θέση, ενώ απέχει πλέον έξι βαθμούς από τον ΠΑΟΚ.

Δίχως κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ. Ερωτηματικό ο Σάκχοφ, καθώς είναι επηρεασμένος από τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 της Κυριακής.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming | Γιοβάνοβιτς: «Ο τρόπος που χάνουμε τα ματς είναι απίστευτος»

Αρκετά απογοητευμένος εμφανίστηκε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος τόνισε πως ο τρόπος που το τριφύλλι χάνει τα ματς είναι απίστευτος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα καλό ματς, σε ένα καλό στάδιο με ωραία ατμόσφαιρα. Χάσαμε ένα ματς όπως χάνουμε τα περισσότερα στο πρωτάθλημα. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, είχαμε αρκετές προϋποθέσεις να δημιουργήσουμε φάσεις. Το γκολ μπορεί να άλλαξε λίγο τις ισορροπίες όσον αφορά την ηρεμία, αλλά και πάλι, όσες φορές φτάσαμε στην περιοχή δεν είχαμε φάσεις που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, εκτός από το πέναλτι. Απογοητευόμαστε μόνοι μας. Ο τρόπος
που χάνουμε τα ματς είναι απίστευτος.

Ξέρετε πολλές φορές όταν ολοκληρώνονται οι επιθέσεις πρέπει να υπάρχει συνεργασία των παικτών, κάτι που μας έλειψε σήμερα. Φτάναμε εύκολα έξω από την περιοχή αλλά οι συνεργασία δεν ήταν καλές. Ο Παναιτωλικός πάλεψε πολύ στο 2ο μέρος, ήταν μία ομάδα που πάλεψε πολύ. Δεν ήταν εύκολο. Μπορούσαμε να έχουμε περισσότερο ψυχραιμία από ότι είχαμε.»

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming | Γιαννίκης: «Θέλαμε να δώσουμε μία χαρά στον κόσμο που επέστρεψε»

Ο Αργύρης Γιαννίκης μετά το τέλος του ματς μίλησε στην κάμερα του Cosmote TV και αναφέρθηκε στην εμφάνιση των παικτών του, στη σημασία της νίκης αλλά και στον κόσμο που επέστρεψε στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Cosmote TV:

«Θέλαμε με την επιστροφή του κόσμου να τους δώσουμε τη νίκη αυτή. Τη χαρά, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο όπως είναι ο ΠΑΣ, που είναι δίκαια εκεί που είναι. Κερδίσαμε δίκαια. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ισως είχαμε θέμα στην τελική πάσα, αλλά εντάξει…»

Για την αλλαγή του Μάνταλου που τον δικαίωσε δυο λεπτά μετά: «Δεν θα μπω στο θέμα αλλαγών. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την επιμονή που είχαν και την αποφασιστικότητά τους».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας
ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ