Ολυμπιακός: Το δώρο του Σισέ (pic)

Ολυμπιακός: Το δώρο του Σισέ (pic)

Μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ, ο Σισέ πήγε στην κερκίδα και έδωσε τη φανέλα του σε έναν μικρό φίλο του Ολυμπιακού, που την είχε ζητήσει μέσω πλακάτ!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 25η αγωνιστική της Super League και αύξησε στους 13 βαθμούς τη διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Παπέ Αμπού Σισέ προχώρησε σε μια πολύ ωραία κίνηση, με τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού να δίνει τη φανέλα του σε έναν μικρό φίλο των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, μετά το τελευταίο σφύριγμα του Σουηδού διαιτητή, Αντρέας Έκμπεργκ, ο Αφρικανός σέντερ μπακ πήγε στην κερκίδα, όπου υπήρχε ένα πλακάτ από έναν μικρό φίλο του Ολυμπιακού, μέσω του οποίου ζητούσε από τον Παπέ Αμπού Σισέ τη φανέλα του.

Ο διεθνής αμυντικός δεν χάλασε το χατίρι στον λιλιπούτειο φίλο του Ολυμπιακού και του χάρισε τη φανέλα του, με τον φωτογραφικό φακό να καταγράφει την πολύ ωραία σκηνή που εκτυλίχθηκε στο Γ. Καραϊσκάκης, μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ.

Δείτε τη φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ