Χειροκροτήθηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Αραούχο

Χειροκροτήθηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Αραούχο

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έβγαλε το καπέλο στον Σέρχιο Αραούχο, με αφορμή την κίνηση του Αργεντινού να αφιερώσει το γκολ και το βραβείο του κόντρα στον Άρη στον αδικοχαμένο Άλκη.

Όμορφες στιγμές με πρωταγωνιστή τον Σέρχιο Αραούχο στη Λεωφόρο. Η συμπεριφορά και το ήθος του Αργεντινού επιθετικού, με αφορμή το τραγικό συμβάν με τον αδικοχαμένο Άλκη δεν έχουν περάσει απαρατήρητα και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού υποκλίθηκαν στον άσο της ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής.

Τόσο κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου όταν και σηκώθηκε για προθέρμανση, όσο και με τη λήξη του ματς, ο κόσμος των «πράσινων» χειροκρότησε τον Αραούχο ο οποίος με τη σειρά του ανταπέδωσε. Μάλιστα με το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου, ο 30χρονος επιθετικός κατευθύνθηκε προς την εξέδρα και ως ένδειξη ευγνωμοσύνης χάρισε το φανελάκι της προθέρμανσης σε ένα φίλο του «τριφυλλιού».

Ο κόσμος αντιλαμβάνεται πως ο Αραούχο είναι ένας ποδοσφαιριστής με αρχές και ήθος και όπως φαίνεται ο κόσμος το αναγνωρίζει ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ