Ασύλληπτη επίδοση Παλάσιος – Σπριντ 91.3 μ. πριν «σκοτώσει» την ΑΕΚ (Vid)

Ασύλληπτη επίδοση Παλάσιος – Σπριντ 91.3 μ. πριν «σκοτώσει» την ΑΕΚ (Vid)

Η απίστευτη απόσταση που διένυσε ο Σεμπάστιαν Παλάσιος και η ταχύτητα που «έπιασε» στο γκολ κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός με ένα καταπληκτικό πρώτο μισάωρο στη Λεωφόρο καθάρισε την ΑΕΚ με 3-0 και εξασφάλισε και τυπικά την παρουσία του στα play off και μάλιστα με εμφατικό τρόπο.

Οι πράσινοι με σκόρερ τους Αϊτόρ, Παλάσιος και Ιωαννίδη «σκόρπισαν» την Ένωση σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε το σκορ να έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Το γκολ του Αργεντινού εξτρέμ όμως ήταν αυτό που ήταν το κάτι άλλο, καθώς ο Παλάσιος πέτυχε ένα γκολ που, συνήθως πετυχαίνουν σπρίντερ ή αθλητές του στίβου.

Ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού είχε επιστρέψει στην άμυνα για να βοηθήσει τον Σάντσες στα μαρκαρίσματα, δευτερόλεπτα μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αϊτόρ. Μόλις ο Σάντσες έκλεψε τη μπάλα από τον Τσούμπερ στην άμυνα του Παναθηναϊκού και πάσαρε στον Παλάσιος, ο 31χρονος εξτρέμ άρχισε μία πολύ μεγάλη κάθετη κίνηση.

Συγκεκριμένα, έτρεξε 91,3 μέτρα, από το δεξιό άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού μέχρι την περιοχή της ΑΕΚ, τα περισσότερα (51,3 μέτρα) έχοντας και την κατοχή της μπάλας. Παρά τη μεγάλη απόσταση που διένυσε, ο Αργεντινός είχε τις δυνάμεις και το καθαρό μυαλό για να πλασάρει σωστά και να σκοράρει το 2-0 στο αθηναϊκό ντέρμπι!

Η απίστευτη επίδοση και το τρομερό σπριντ του Παλάσιος ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά, με τον Αργεντινό να σκοράρει και να δίνει «μαξιλαράκι» ασφαλείας στον Παναθηναϊκό, χάρη στην ποιότητα του και τα αθλητικά του προσόντα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παλάσιος μετά το μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν με το τριφύλλι, έχει πάρει τα πάνω του και μετράει συνολικά 30 συμμετοχές, 9 γκολ και 2 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αποτελώντας έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες στο ρόστερ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Δείτε το γκολ του Παλάσιος:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ