Τι ενώνει Γιαννίκη και Μιλόγεβιτς

Τι ενώνει Γιαννίκη και Μιλόγεβιτς

Απίθανη σύμπτωση, καθώς την ώρα που ο Αργύρης Γιαννίκης αποτελούσε και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ, ο πρώην τεχνικός των κιτρινόμαυρων Βλάνταν Μιλόγεβιτς έβλεπε την πόρτα της εξόδου από την Αλ - Ετιφάκ.

Ο Αργύρης Γιαννίκης αποτελεί εδώ και λίγες ώρες παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, με τον Έλληνα τεχνικό να πληρώνει το μάρμαρο για τα αρνητικά αποτελέσματα της τελευταίας περιόδου.

Ωστόσο η μοίρα αποφάσισε να παίξει ένα περίεργο παιχνίδι, μιας και την ίδια ώρα ένας πρώην τεχνικός της Ένωσης έμενε χωρίς δουλειά. Ο λόγος για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος από το μεσημέρι της Τρίτης(1/3) αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Αλ – Ετιφάκ.

Ο 51χρονος Σέρβος τεχνικός αποχώρησε από τον σύλλογο Σαουδικής Αραβίας, έπειτα από 14 αγώνες , ακριβώς τους διπλάσιους από όσους καθοδήγησε την ΑΕΚ και αφήνει την ομάδα του στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος με 20 βαθμούς, ούσα στο -2 από την παραμονή.

Στις 14 αναμετρήσεις του με την Αλ – Ετιφάκ ο Μιλόγεβιτς είχε απολογισμό τρείς νίκες τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες. Τελευταία νίκη του Σέρβου με την Αλ-Ετιφάκ ήταν στις 27 Νοεμβρίου και έκτοτε ακολούθησε αρνητικό σερί με πέντε ήττες και τέσσερις ισοπαλίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ