Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι με τους Αρκάδες (2/3, 19:00).

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό εξ αναβολής παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (2/3, 19:00).

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Τρίτης (1/3) προπονήθηκαν στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες. Σε αυτή δεν βρίσκονται οι Ονιεκούρου, Λόπες, Κούντε, Ανδρούτσος και Σουρλής, ούτε και ο Φορτούνης.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν συμπεριελήφθη τελικά στην αποστολή των Πειραιωτών για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, παρότι τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν σενάρια που τον ήθελαν να επιστρέφει και να αγωνίζεται για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη το περασμένο καλοκαίρι.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Την τελευταία τους προπόνηση πριν την αναμέτρηση της Τετάρτης (19:00, novasports prime) με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του το απόγευμα της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ο. Μπα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ροντρίγκες, Μασούρας, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ