Παναθηναϊκός: Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς εν όψει Ατρομήτου

Παναθηναϊκός: Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς εν όψει Ατρομήτου

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να δώσει ανάσες σε ένα από τα δύο στόπερ στο ματς με τον Ατρόμητο, ενώ οι Μαουρίσιο και Κουρμπέλης διεκδικούν την θέση του Πέρεθ.

O Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει της Κυριακάτικης (6/3, 19:00) εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Oι πράσινοι προπονήθηκαν κανονικά σήμερα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας «Γ. Καλαφάτης». Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο ματς με τον Ατρόμητο και εν όψει της δύσκολης συνέχειας με τα play off του πρωταθλήματος προσανατολίζεται να ξεκουράσει έναν από τους βασικούς κεντρικούς αμυντικούς δηλαδή τον Σένκεφελντ ή τον Βέλεθ.

Βέβαια, ακόμα δεν έχει καταλήξει ποιον από τους δύο θα αφήσει εκτός για να πάρει μερικές ανάσες. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως στο βασικό σχήμα κόντρα στον Ατρόμητο την Κυριακή θα βρίσκεται ο Σβόνιμιρ Σάρλια.

Από την άλλη πλευρά ο Λούκας Βιγιαβάνιες δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Αντίθετα ο Ζοσέ Μαουρίσιο έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό και προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς.

Μάλιστα ο Μαουρίσιο μαζί με τον Δημήτρη Κουρμπέλη διεκδικούν μια θέση στην βασική ενδεκάδα για να καλύψουν το κενό του τιμωρημένου Ρουμπέν Πέρεθ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ