ΑΕΚ: Απολογήθηκε για το λάθος στο γκολ του Κούρτιτς ο Μάνταλος (vid)

ΑΕΚ: Απολογήθηκε για το λάθος στο γκολ του Κούρτιτς ο Μάνταλος (vid)

Συγγνώμη από τους συμπαίκτες του ζήτησε ο Πέτρος Μάνταλος, για το λάθος που έκανε κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιασμίν Κούρτιτς.

Απογοητευμένος ήταν μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ ο Πέτρος Μάνταλος.

Πέρα από το αποτέλεσμα που δεν ικανοποίησε κανέναν στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, ο αρχηγός της Ένωσης είχε και… ενοχές για το γκολ του Δικεφάλου του Βορρά, καθώς είχε μεγάλο μερίδιο ευθύνης στο τέρμα που πέτυχε ο Γιασμίν Κούρτιτς.

Συγκεκριμένα, πέρα από την κακή αντίδραση του Παναγιώτη Τσιντώτα, ο Μάνταλος ήταν αυτός που… άνοιξε το τείχος και έδωσε έτσι την ευκαιρία στον Σλοβένο να περάσει την μπάλα από μέσα για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Ο Μάνταλος έμεινε απογοητευμένος από το λάθος του και στη χθεσινή προπόνηση που έγινε στα Σπάτα, φρόντισε να απολογηθεί και να εξηγήσει το σκεπτικό του. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε στους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ πως περίμενε από τον Κούρτιτς να εκτελέσει με φάλτσο από την εξωτερική πλευρά του τείχους, κάτι που τον οδήγησε να κάνει και την κίνηση αυτή.

Ο Κούρτιτς τελικά πέρασε την μπάλα από μέσα, η μπάλα αιφνιδίασε τον Τσιντώτα και κατέληξε στα δίχτυα των «κιτρινόμαυρων»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ