ΠΣΑΠΠ: Δημοπρασία για την ενίσχυση των Ουκρανών προσφύγων

ΠΣΑΠΠ: Δημοπρασία για την ενίσχυση των Ουκρανών προσφύγων

Ο ΠΣΑΠΠ διοργανώνει δημοπρασία για τη στήριξη των Ουκρανών προσφύγων, δείχνοντας γι' άλλη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο.

Ο ΠΣΑΠΠ δεν μένει αμέτοχος μπροστά στη φρίκη του πολέμου της Ουκρανίας και δοπργανώνει δημοπρασία για να στηριχθούν οι πρόσφυγες της περιοχής.

Σε συνεργασία με τους Γεβγέν Σάκχοφ και Ντιμιτρό Τσιγκρίνσκι θα δημοπρατήσει δύο φανέλες που φόρεσαν σε παιχνίδια, καθώς και μια σημαία της χώρας καταγωγής του στ΄περ του Ιωνικού, την οποία κρατούσε ο ίδιος στην Τούμπα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σύνδεσμός μας σε συνεργασία με τα μέλη του Dmytro Chyhrynskyi και Yevgen Shakhov και μέσω του Charidy Idols θέτει σε δημοπρασία τις μπλούζες που φόρεσαν οι 2 ποδοσφαιριστές στα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Ιωνικός και Παναθηναϊκός-ΑΕΚ αντίστοιχα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στείλουν το «μήνυμα» για την κατάπαυση τους πυρός, όπως και τη σημαία της Ουκρανίας που επέδειξε ο πρώτος στο γήπεδο της Τούμπας, σε στιγμές που καθήλωσαν όλη την Ελλάδα.

Τα έσοδα θα διατεθούν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί για την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων Ουκρανών.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα παραδώσουν οι ίδιοι τις μπλούζες και τη σημαία σε όποιον τις αποκτήσει και εφόσον το επιθυμούν με ιδιόχειρη αφιέρωσή τους.»

–Η δημοπρασία για την μπλούζα και τη σημαία της Ουκρανίας του Dmytro Chyhrynskyi.

–Η δημοπρασία για την μπλούζα του Yevgen Shakhov

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ