ΑΕΚ-Δημητριάδης: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου

ΑΕΚ-Δημητριάδης: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου

Οι λόγοι για τους οποίους οδηγήθηκε στην έξοδο από την ΑΕΚ ο Βασίλης Δημητριάδης.

Το τελευταίο διάστημα, η ΑΕΚ είναι… καζάνι που βράζει. Με το ένα αρνητικό αποτέλεσμα να διαδέχεται το άλλο, ήταν δεδομένο πως θα προκύψουν σαρωτικές αλλαγές στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Η αρχή έγινε με τον Αργύρη Γιαννίκη. Ο Έλληνας τεχνικός πλήρωσε το μάρμαρο (και) για το «ναυάγιο» της Λεωφόρο, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να του δείχνει την πόρτα της εξόδου. Μετά τον Γιαννίκη, ο Βασίλης Δημητριάδης ήταν αυτός που πήρε τη… σκυτάλη.

Ο 56χρονος πήγε στα Σπάτα, ανακοινώνοντας την παραίτησή του από τον Δικέφαλο. Ήταν μια απόφαση που προήλθε από ώριμη σκέψη, με τον Βασίλη Δημητριάδη να κλείνει την «κιτρινόμαυρη πόρτα» μετά από δέκα χρόνια.

Βεβαίως, θα αποτελούσε μέγα ψέμα αν λέγαμε πως πέσαμε από τα σύννεφα με τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Ήταν ένα… διαζύγιο που φαινόταν εδώ και καιρό. Κάποιοι μπορούν να ισχυριστούν πως άργησε κιόλας να αποχωρήσει από την ΑΕΚ.

Με την ομάδα να ταπεινώνεται δεξιά και αριστερά, οι αλλαγές είναι επιβεβλημένες και απαραίτητες. Η ΑΕΚ βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού λίγους μήνες πριν από την ιστορική είσοδο στην «Αγιά Σοφιά», με το… ξήλωμα να ξεκινάει από τους «γύρω-γύρω». Σε αυτή τη λίστα, το όνομα του Βασίλη Δημητριάδη βρισκόταν σε περίοπτη θέση.

Παράλληλα, οι σχέσεις του 56χρονου με τον Δημήτρη Μελισσανίδη είχαν πιάσει… πάτο. Άλλωστε, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης είχε φροντίσει να στείλει το μήνυμα. «Εσύ μετά το καλοκαίρι δεν θα είσαι εδώ», είχε αναφέρει ο «Τίγρης» στον Βασίλη Δημητριάδη πριν από καιρό. Ξεκάθαρος και απόλυτος. Εδειξε ότι δεν υπολογίζει τις σχέσεις του 56χρονου με τον Γιώργο Μελισσανίδη, αλλά και με τον Ιάκωβο. Τα γεγονότα όμως τον πρόλαβαν, με την αποχώρηση να επισπεύδεται.

Αυτός είναι ο πρώτος που «τελείωσε» από την ΑΕΚ | to10.gr

Βεβαίως, στο τραπέζι θα πρέπει να βάλουμε και την παράμετρο του κόσμου. Το τελευταίο διάστημα, οι οπαδοί της ΑΕΚ ήταν στα… κάγκελα με τον Βασίλη Δημητριάδη. Μια «βόλτα» στα social media αρκούσε για να διαπιστώσει κανείς το μένος και την απογοήτευση των «κιτρινόμαυρων» για τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η συμπεριφορά και τα τελευταία «τερτίπια» του, τον είχαν φέρει στο στόχαστρο των «κιτρινόμαυρων» οπαδών. Τελευταίο παράδειγμα; Η κατάθεση στην δίκη για το «ντου» του οπλοφόρου Σαββίδη στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Το γεγονός πως ο Δημητριάδης επέλεξε να «ξεπλύνει» τον ιδιοκτήτη των «ασπρόμαυρων», επέφερε και την… έκρηξη στις τάξεις των οπαδών της Ένωσης. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής. Το ποτάμι δεν είχε πλέον γυρισμό.

Τέλος ο Δημητριάδης από την ΑΕΚ! | to10.gr

Ο Βασίλης Δημητριάδης τέλειωσε από την ΑΕΚ και είναι δεδομένο πως οι περισσότεροι θα τον θυμούνται ως παίκτη και όχι ως παράγοντα. Μένει να φανεί ποιος θα είναι ο επόμενος που θα αποτελέσει παρελθόν από τον Δικέφαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ