Χουάνκαρ για Παλάσιος: «Δώσαμε 2 εκατ. ευρώ για εκείνον, έπρεπε να δείξει τι αξίζει»

Χουάνκαρ για Παλάσιος: «Δώσαμε 2 εκατ. ευρώ για εκείνον, έπρεπε να δείξει τι αξίζει»

Ο Χουάνκαρ έκανε μια επική δήλωση για τον Παλάσιος μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρόμητου και την εμφάνιση του Αργεντινού.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και μπαίνει στα play off με τον καλύτερο τρόπο, προκειμένου να διεκδικήσει την έξοδο του στην Ευρώπη.

Ο Χουάνκαρ μετά το τέλος του ματς μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και αναφέρθηκε με επικό τρόπο στην εντυπωσιακή απόδοση του Σεμπαστιάν Παλάσιος στον δεύτερο γύρο της σεζόν. Ο Ισπανός μπακ τόνισε πως ο Αργεντινός συμπαίκτης του στοίχισε 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να δείχνει την αξία του στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τον Παλάσιος, είναι άλλωστε, ένας παίκτης τον οποίο πλήρωσαν δύο εκατ. Ευρώ, πρέπει να το δείχνει ότι το αξίζει και το κάνει! Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, μας έχει δώσει πολλούς βαθμούς!».

Για το ματς με τον Ατρόμητο τόνισε: «Είναι πολύ σημαντική νίκη, είχαμε υπομονή και κατοχή μπάλας, αλλά δεν ήταν εύκολο… ‘Μεταφράσαμε’ σωστά τις οδηγίες του προπονητή μας στο δεύτερο ημίχρονο, είδαμε στο β’ μέρος πού μπορούσαμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον αντίπαλο, είχαμε ευκαιρίες και πήραμε το ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ