Σιγουριά και υποσχέσεις ο Κωνσταντίνου, δυσπιστία και εκνευρισμό οι παίκτες

Σιγουριά και υποσχέσεις ο Κωνσταντίνου, δυσπιστία και εκνευρισμό οι παίκτες

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ υποσχέθηκε 30%-40%, ακόμα και εξόφληση της δόσης Δεκεμβρίου, αλλά πάλι οι παίκτες εκνευρίστηκαν με την ίδια δικαιολογία…

Αυτό που λένε από την πρώτη στιγμή στον Παναθηναϊκό, είναι ότι η ομάδα δεν θα πέσει. Αρκούνται σε αυτό. Δεν μπαίνουν στη διαδικασία να εξηγήσουν το πώς. Αν θα πληρώσει ο Αλαφούζος (το απόγευμα της Παρασκευής γράφτηκε σε πολιτική ιστοσελίδα ότι βρήκε ακόμα δύο εκατ. ευρώ…), ή αν θα αλλάξει τελικά η ποινή για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες.

Το σημαντικό, βέβαια, είναι να παραμείνει η ομάδα και το πώς είναι απλώς να έχουμε να λέμε… «Η ομάδα δεν θα πέσει. Θα είμαστε στη Σούπερ Λίγκα και του χρόνου και για πολλά χρόνια», είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Τι εννοεί για πολλά χρόνια; Θα είναι η ομάδα δέκα χρόνια και μετά μπορεί να κινδυνεύσει ξανά. ΑΙΩΝΙΩΣ πρέπει όχι μόνο στη Σούπερ Λίγκα, αλλά στην κορυφή της να είναι ο Παναθηναϊκός. «Μην ανησυχείτε θα πάρουμε άδεια», συνέχισε και πέρασε από τη σιγουριά στις υποσχέσεις.

«Την επόμενη εβδομάδα θα πάρει κι άλλον μισθό που σας οφείλετε, οι ξένοι θα εξοφληθούν το υπόλοιπο 30% της δόσης Οκτωβρίου και πιστεύουμε πριν το Πάσχα ότι θα πάρετε και το 30%-40% (η ΠΑΕ επίσημα έδωσε 30%, αλλά ο Κωνσταντίνου στους παίκτες μετέφερε και το 40%) της δόσης Δεκεμβρίου. Παραμένει το πρόβλημα με την Αλ Αϊν κι όταν πάρουμε τα χρήματα από την αραβική ομάδα, θα κάνουμε τα πάντα, ώστε τον Απρίλιο αν είναι δυνατόν να γίνει η καταβολή ολόκληρης της δόσης Δεκεμβρίου».

Η νέα αναφορά στην Αλ Αϊν, όμως, τους εκνεύρισε όλους. «Δηλαδή θα εξαρτάται ολόκληρος Παναθηναϊκός από το πότε θα στείλει χρήματα η Αλ Αϊν; Ο προγραμματισμός βασίζεται στους Αραβες; Ολοι με τα χρήματα της Αλ Αϊν περιμένουν να πληρωθούν; Η ομάδα τρέχει να πληρώσει τους πιστωτές και καλά κάνει για να μην υπάρξει πρόβλημα, αλλά κι εδώ έμειναν παιδιά που παλεύουν και θέλουν σεβασμό», τόνιζαν οι παίκτες. Αρκετοί πήραν τον λόγο εκνευρισμένοι, αφού από τον περασμένο Νοέμβριο, μπαίνει ο Απρίλιος κι ακόμα για την Αλ Αϊν ακούν. Σε κάθε περίπτωση περιμένουν πράξεις.

Ο Ουζουνίδης, ο οποίος δεν ήταν παρών στην ομιλία του Κωνσταντίνου προς τους παίκτες, μόλις τελείωσε η ενημέρωση είπε: «Ακούσατε ό,τι είχε να σας πει ο πρόεδρος, τώρα το μυαλό στην ΑΕΚ. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ντέρμπι. Φτάνουμε, άλλωστε, στο τέλος και μετά τα ματς ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι επιθυμεί. Αλλά οφείλουμε για μας και την ιστορία του συλλόγου να συνεχίσουμε την προσπάθεια».

* Να σημειωθεί ότι ούτε την Παρασκευή οι παίκτες παρέλαβαν έγγραφα για να υπογράψουν διακανονισμούς. Δείγμα της ταχύτητας με την οποία κινείται η ΠΑΕ… Ισως και απόδειξη ότι περισσότερο ελπίζουν στην τροποποίηση της ποινής, παρά στα χρήματα που θα δώσει ο μεγαλομέτοχος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ