Η ΑΕΚ, ο Γκαγιέγος και μια μεταγραφή που δεν έγινε ποτέ…

Η ΑΕΚ, ο Γκαγιέγος και μια μεταγραφή που δεν έγινε ποτέ…

Η ΑΕΚ ψάχτηκε έντονα τον Γενάρη να κάνει δικό της τον Φελίπε Γκαγιέγος από τον ΟΦΗ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει τρόπο να τον αποκτήσει.

Η ΑΕΚ μπορεί τον περασμένο Γενάρη να μην έκανε κάποια σπουδαία κίνηση εκτός από την απόκτηση του Φράνσον, όμως φέρεται να προσπάθησε να ολοκληρώσει μια μεταγραφή από τη Superleague.

Η Ένωση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου κινήθηκε για να κάνει δικό της τον Φελίπε Γκαγιέγος από τον ΟΦΗ όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η «Ώρα των Σπορ», χωρίς όμως να καταφέρει να τον αποκτήσει.

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ έχοντας στο μυαλό τους τις αρκετά καλές εμφανίσεις του παίκτη με τον ΟΦΗ ψάχτηκαν για την απόκτησή του, χωρίς ωστόσο να προχωρήσουν σε κάποια κίνηση ή πρόταση στην κρητική ομάδα.

Τελικά πριν λίγες μέρες ο Γκαγιέγος αποχώρησε από τον ΟΦΗ παίρνοντας μεταγραφή για την Ουνιβερσιδάδ της πατρίδας του, η οποία πλήρωσε ένα ποσό κοντά στη ρήτρα που είχε με τον ΟΦΗ και άγγιζε τις 600.000 ευρώ. Σημαντικό επίσης στην έκβαση της υπόθεσης και κυρίως της συμφωνίας των μελανόλευκων με την Ουνιβερσιδάδ είναι το γεγονός ότι είχε ζητήσει να μετακομίσει σε ομάδα της χώρας του για οικογενειακούς λόγους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ