Σάλος στην Κροατία με τη νέα, καυτή σχέση του Βράνιες (Pics)

Σάλος στην Κροατία με τη νέα, καυτή σχέση του Βράνιες (Pics)

Δεν σταματά να προκαλεί με την εξωγηπεδική του ζωή ο Όγκνιεν Βράνιες...

Ουκ ολίγες είναι οι φορές που ο Όγκνιεν Βράνιες έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ με τη συμπεριφορά του και την εξωγηπεδική ζωή του. Ο Βόσνιος στόπερ της ΑΕΚ έχει τον… τρόπο του να προκαλεί διαρκώς κουβέντα γύρω από το όνομά του και τις περισσότερες φορές όχι για καλό λόγο.

Την Κυριακή δημιουργήθηκε θέμα με την παρουσία του σε πριβέ πάρτι ξενοδοχείου στο Βελιγράδι όπου εθεάθη παρέα με εντυπωσιακές παρουσίες, έχοντας πάρει άδεια από την Ένωση για… προσωπικούς λόγους, εκμεταλλευόμενος και την τιμωρία του λόγω καρτών. Τώρα έρχεται στο φως και η σχέση του με μία influencer από την Κροατία με την οποία φέρεται να διατηρεί ή διατηρούσε σχέση, όντας μάλιστα και ιδιαίτερα εκδηλωτικός στα social media.

Ο λόγος για την Ιβάνα Γελότσνικ από το Σπλιτ, η οποία είναι πολύ γνωστή στην πατρίδα της λόγω instagram. Η εν λόγω κυρία φαίνεται πως ήταν για τον Βράνιες το «φάρμακο» μετά την περιβόητη ιστορία με την Καρλέουσα, με το δικό τους story να ξεκινά από την περίοδο που ο έμπειρος αμυντικός αγωνιζόταν ακόμη στην Άντερλεχτ. Δεν ήταν μάλιστα λίγες και οι φορές που η Γελότσνικ επισκέφθηκε τις Βρυξέλες για να συναντηθεί με τον Βράνιες.

Πάρτε μία γεύση από την 39χρονη influencer:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ