Γκάμα: «Αξίζαμε τη νίκη με τον Ολυμπιακό – Στόχος μας η Ευρώπη και η τρίτη θέση» (vid)

Γκάμα: «Αξίζαμε τη νίκη με τον Ολυμπιακό – Στόχος μας η Ευρώπη και η τρίτη θέση» (vid)

Ο Μπρούνο Γκάμα μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού και για τον στόχο της ομάδας του στα πλέι οφ.

Ο Μπρούνο Γκάμα μίλησε στο κανάλι της ΠΑΕ Άρης για τη νίκη επί του Ολυμπιακού, αλλά και για τον στόχο της ομάδας του στα πλέι οφ που ξεκαθάρισε πως δεν είναι άλλος από την τρίτη θέση.

Όσα είπε ο Γκάμα:

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Ήταν μια μεγάλη νίκη για την ομάδα μας, για τους φιλάθλους μας, για όλους όσοι βρίσκονται στον οργανισμό του Άρη. Δουλέψαμε σκληρά γι’ αυτή τη νίκη, κάναμε μία εξαιρετική εμφάνιση, νομίζω και την αξίζαμε αυτή τη νίκη».

Για το γκολ που πέτυχε: «Όταν κερδίσαμε το φάουλ σε εκείνη τη θέση, σκέφτηκα από την αρχή, θέλω να πάρω την μπάλα και να σουτάρω. Φυσικά κι έχω αυτοπεποίθηση κι εκείνη τη στιγμή το πίστευα ότι μπορούσα να σκοράρω γι’ αυτό και το ανέλαβα. Τελικά το εκτέλεσα, μπήκε το γκολ και είμαι χαρούμενος γιατί αυτό μας έδωσε και τους τρεις βαθμούς»

Για τη συνέχεια στα Playoffs: «Είμαστε σε καλό μομέντουμ. Οι νίκες μας έδωσαν αυτοπεποίθηση. Επίσης, ο νέος προπονητής μας βοήθησε να γίνουμε καλύτεροι. Όσον αφορά στα Playoffs, πρώτος μας στόχος είναι να είμαστε και του χρόνου στην Ευρώπη. Από εκεί και πέρα θα διεκδικήσουμε και την τρίτη και την δεύτερη θέση αν αυτό είναι δυνατό. Βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ