Ολυμπιακός : Επανέρχεται για Στεργιάκη

Ολυμπιακός : Επανέρχεται για Στεργιάκη

Ο Ολυμπιακός παραμένει «ζεστός» για την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα της Σλάβια Σόφιας, Αντώνη Στεργιάκη, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βουλγαρία.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τον νεαρό τερματοφύλακα της Σλάβια Σόφιας, Αντώνη Στεργιάκη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βουλγαρία, οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να επανέλθουν με νέα πρόταση για τον διεθνή Έλληνα γκολκίπερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός είχε κάνει επίσημη κρούση για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Σλάβια Πράγας, όπως είχε αποκαλύψει ο πρόεδρος της βουλγαρικής ομάδας, Βέντσισλαβ Στεφάνοβ, όμως είχε εισπράξει αρνητική απάντηση, καθώς η προσφορά της ελληνικής ομάδας δεν ικανοποίησε οικονομικά.

Σύμφωνα πάντα με βουλγάρικα δημοσιεύματα, οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν την πορεία του Στεργιάκη και δεν αποκλείεται ακόμα και πριν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν να καταθέσει νέα πρόταση απόκτησής του.

Ο Αντώνης Στεργιάκης είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων, και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για τον νεαρό τερματοφύλακα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον κατά καιρούς τόσο ο Ολυμπιακός, αλλά και ο ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ