Κληρώνει για τα playoffs και τα playouts του πρωταθλήματος

Κληρώνει για τα playoffs και τα playouts του πρωταθλήματος

Στις 16:00 είναι προγραμματισμένο το Δ.Σ. της Super League για την επικύρωση της βαθμολογίας και ακολούθως θα γίνει η κλήρωση για τα playoffs και τα playouts του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα των playoffs και των playouts της Σούπερ Λίγκας θα γίνει γνωστό σήμερα το μεσημέρι μέσω της κλήρωσης που θα διεξαχθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η κλήρωση θα γίνει στις 16:00, μέσω τηλεδιάσκεψης στην οποία αναμένεται να επικυρωθεί η τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος, έτσι όπως αυτή έχει διαμορφωθεί από την επιστροφή των βαθμών στον Άρη και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στα playoffs θα μπουν σήμερα τα ονόματα των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη, Παναθηναϊκού και ΠΑΣ Γιάννινα ενώ στη κλήρωση για το πρόγραμμα των playouts θα συμμετέχουν οι ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικό, Βόλος, Ιωνικός, Ατρόμητος, Λαμία και Απόλλωνας Σμύρνης.

Η πρώτη αγωνιστική των playoffs θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο, 12-13 Μαρτίου και συνολικά θα γίνουν δέκα αγωνιστικές, με τις ομάδες να μεταφέρουν τους βαθμούς τους. Μένει να δούμε αν θα ξεκινήσουν αυτή ή την επόμενη εβδομάδα τα playouts, όπου θα διεξαχθούν επτά αγωνιστικές και το πλεονέκτημα έδρας το έχουν οι ομάδες που τερμάτισαν από την 7η ως τη 10η θέση.

Ακόμα, θα υπάρξει ενημέρωση για την επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ θα συζητηθούν και χορηγικά ζητήματα, τα οποία πάντα είναι σημαντικά.

Playoffs

1. Ολυμπιακός 65
2. ΠΑΟΚ 53
3. ΑΕΚ 46
4. Άρης 45
5. Παναθηναϊκός 42
6. ΠΑΣ 40

Playouts

7. ΟΦΗ 37
8. Αστέρας 35
9. Παναιτωλικός 32
10. Βόλος 30
11. Ιωνικός 26
12. Ατρόμητος 23
13. Λαμία 18
14. Απόλλων Σμ. 13

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ