Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Βέλεθ – Αμφίβολος για το ντέρμπι

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Βέλεθ – Αμφίβολος για το ντέρμπι

Η συμμετοχή του Βέλεθ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ της πρώτης αγωνιστικής των play off θα ξεκαθαριστεί την τελευταία στιγμή, καθώς δεν έχει μπει ακόμα στις προπονήσεις.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει της αναμέτρησης της αναμέτρησης με την ΑΕΚ για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ με ένα σημαντικό πρόβλημα.

Πιο συγκεκριμένα ο Φραν Βέλεθ, νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και για αυτό ακολουθεί ειδικό ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού τον τελευταίο καιρό έχει αυτές τις ενοχλήσεις και για αυτό προπονείται πιο συντηρητικά μέσα στην εβδομάδα.

Έτσι αυτό έχει ως αποτέλεσμα η παρουσία του στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ για την πρώτη αγωνιστική των play-off να κριθεί την τελευταία στιγμή, καθώς δεν είναι 100% έτοιμος για να αγωνιστεί.

Επιπλέον σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν τόσο Ιωαννίδης όσο και ο Γκατσίνοβιτς, ενώ από την άλλη πλευρά ο Λουκάς Βιγιαφάνιες τίθεται ξανά στην διάθεσή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και διεκδικεί μία θέση βασικού στην ενδεκάδα για το προσεχές ντέρμπι.

Τέλος ο Φεντερίκο Μακέντα για μία ακόμα μέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μετά από το χειρουργείο στο οποίο είχε υποβληθεί και αναμένεται σε περίπου 10 μέρες να μπει κανονικά στις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ