ΑΕΚ: Κερδίζει «πόντους» για τον άξονα ο Χατζισαφί

ΑΕΚ: Κερδίζει «πόντους» για τον άξονα ο Χατζισαφί

Φαβορί για μια θέση στα χαφ απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι ο Εχσάν Χατζισαφί.

Σε mood Παναθηναϊκού βρίσκεται η ΑΕΚ, μετά και την κλήρωση των playoffs που έγινε την Τετάρτη. Η Ένωση θα κάνει… ποδαρικό μέσα στη Λεωφόρο, ευελπιστώντας να ξεκινήσει με το δεξί και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ήδη ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει τα πλάνα του, έχοντας μερικές σημαντικές επιστροφές. Πρώτη και… καλύτερη αυτή του Στάνκοβιτς ο οποίος από τη Δευτέρα προπονείται κανονικά και αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στη Λεωφόρο, με τον Ρότα να διεκδικεί επίσης φανέλα βασικού, καθώς ολοκλήρωσε την ποινή του.

Στον άξονα, ο Εχσάν Χατζισαφί πιθανότατα θα διατηρήσει τη θέση του και θα ξεκινήσει και πάλι από το αρχικό σχήμα. Ο Ιρανός άφησε καλές εντυπώσεις απέναντι στον Αστέρα δίπλα στον Σιμόες και έτσι όλα δείχνουν πως θα πάρει και πάλι φανέλα βασικού για μια θέση στα χαφ.

Από εκεί και πέρα, οι Αραούχο και Γκαρσία είναι 100% έτοιμοι, ενώ για τη θέση πίσω από τον σέντερ φορ «παίζουν» τόσο ο Μάνταλος με τον Γέβτιτς, όσο και ο Άμπραμπατ που έχει αγωνιστεί αρκετές φορές φέτος ως «10».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ