ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΕΚ LiveStreaming:

Παναθηναϊκός τερμάτισε στην 5η θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, αφού μετά την πολύτιμη νίκη επί της ΑΕΚ (3-0), έφτασε σε τρίποντο και την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του Ατρομήτου (2-0). Τώρα ρίχνεται στη μάχη των πλέι οφ, υποδεχόμενος την ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι λίγες εβδομάδες μετά την τελευταία μεταξύ τους συνάντηση, στην άλλη έδρα.

Η ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό (0-3)και την ισοπαλία με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (1-1), ολοκλήρωσε με νίκη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης την περασμένη Κυριακή.Τερμάτισε στην 3η θέση, όμως η απόσταση από Άρη (4η θέση) και Παναθηναϊκό (5η θέση) είναι ελάχιστη. Θα χρειαστεί να μαζέψει βαθμούς στα πλέι οφ, ώστε να παραμείνει εντός τριάδας.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σεΠαναθηναϊκό και ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 19:30της Κυριακής.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ LiveStreaming | Γιοβάνοβιτς: «Έχω περισσότερες ευθύνες από όλους»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε έναν απολογισμό για την πορεία του Παναθηναϊκού στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα ανούσιο παιχνίδι. Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, ο Ατρόμητος είχε περισσότερη διάθεση. Από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου καταφέραμε να είμαστε πιο σοβαροί. Θα μπορούσε να αλλάξει το σκορ το πέναλτι. Ήμασταν πολύ πιο καλοί όσον αφορά την κυκλοφορία της μπάλας. Έχουμε βάθος στον πάγκο για να αλλάξει η ροή του παιχνιδιού».

Κάνοντας έναν γενικό απολογισμό της πορείας του Παναθηναϊκού στην κανονική περίοδο είπε: «Έχω περισσότερες ευθύνες από όλους τους υπόλοιπους, σε αυτά τα παιχνίδια μπορεί να έχουμε λίγο παραπάνω νεύρα. Τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που έπρεπε να έχουμε. Για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι πρέπει να είμαστε πολύ-πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο».

Για τον Κουρμπέλη: «Για μένα είναι σημαντικό ο Κουρμπέλης μετά από παραπάνω από έναν χρόνο, να παίξει 60 λεπτά και μπράβο του. Μένω ικανοποιημένος Καταλαβαίνετε πόσα έχει περάσει αυτό το παιδί, πόσο έλειψε. Σίγουρα θα περνάει και φάσεις διαφορετικές. Θα μας δώσει πάρα πολλές λύσεις. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, εξαιρετικός χαρακτήρας. Έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ LiveStreaming | Τζαβέλλας: «Δεν χάσαμε την ενότητα μας, να προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ»

Στον χαρακτήρα που έβγαλε η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Αστέρα στάθηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο αμυτνικός της Ένωσης που έκρινε και το τελικό σκορ, δήλωσε πως η συγκεκριμένη νίκη μπορεί να βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στα πλέι οφ για τα οποία είπε πως οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να ξεκινήσουν να προετοιμάζονται ώστε να μπουν με το… δεξί.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

«Είναι πολύ σημαντικό ότι μετά την ισοφάριση καταφέραμε και μείναμε στο παιχνίδι. Κάτι που δεν κάναμε στα άλλα ματς. Θα πάρουμε λίγη αυτοπεποίθηση με τη νίκη αυτή. Δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε στα τελευταία ματς. Πρώτος εγώ το λέω για τον εαυτό μου. Δεν πρέπει να ψάχνουμε για δικαιολογίες. Ούτε σε προπονητές, ούτε σε άλλους ανθρώπους. Έχουμε μία εβδομάδα για τα πλέι οφ να προετοιμαστούμε και να πάμε καλύτερα. Δεν χάσαμε την ενότητα μας. Υπάρχει καλό κλίμα και καλοί χαρακτήρες. Καθρέπτης είναι το γήπεδο. Εκεί πρέπει να δείξουμε πράγματα»

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ LiveStreaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ