Απίστευτο σενάριο για τον ΠΑΟΚ και αρχισκόρερ της Γερμανίας (Vids)

Απίστευτο σενάριο για τον ΠΑΟΚ και αρχισκόρερ της Γερμανίας (Vids)

Η «BILD» βάζει τον ΠΑΟΚ σε ακραίο σενάριο απόκτησης του Γερμανού αρχισκόρερ της Βέρντερ Βρέμης, Μάρβιν Ντουκς.

Η σεζόν να βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλες πιθανότητες να προκριθεί στα προημιτελικά του Europa Conference League, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε με 1-0 της Γάνδης στην Τούμπα και θα πάει στη ρεβάνς έχοντας την ευκαιρία να γράψει ιστορία.

Στο στρατόπεδο της ομάδας ωστόσο ήδη υπάρχει στο πίσω μέρος του κεφαλιού η επόμενη σεζόν η οποία θα είναι και η πρώτη «γεμάτη» του Ζοσέ Μπότος στον οποίο η διοίκηση ποντάρει πολλά. Ο Πορτογάλος έχει ήδη σηκώσει τα μανίκια του και φέρεται αποφασισμένος να φέρει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στην Τούμπα, με στόχο να δυναμώσει όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου.

Μια από τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ φέτος εντοπίζεται στη θέση του σέντερ φορ, με τον Κούρτιτς να έχει… καλύψει με τα γκολ του το θέμα. Και για αυτό ο Μπότο με τον Λουτσέσκου προσπαθούν από τώρα να βρουν έναν επιθετικό, καθώς κανείς δεν ξέρει και σε τι κατάσταση θα επιστρέψει ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Σύμφωνα ωστόσο με την «BILD», ο Δικέφαλος του Βορρά προσπαθεί να πυροδοτήσει… βόμβα! Διότι, όπως αναφέρει το γερμανικό Μέσο, ο ΠΑΟΚ έχει στη λίστα του τον 28χρονο επιθετικό της Βέρντερ Βρέμης, Μάρβιν Ντουκς.

Σύμφωνα με τους Γερμανούς, εκτός από τον ΠΑΟΚ, για τον 28χρονο Γερμανό φορ ενδιαφέρονται επίσης και οι Αταλάντα, Ουνιόν Βερολίνου και Γρανάδα. Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ της Βέρντερ στην Bundesliga 2 με 15 γκολ, ενώ βρίσκεται γενικότερα στην 3η θέση των σκόρερ του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντουκς αποκτήθηκε από τη Βέρντερ το περασμένο καλοκαίρι για ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο το οποίο μπορεί να «σπάσει» εάν δοθούν τα 5,5 εκατομμύρια της ρήτρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ