Χωρίς προπονητή και χωρίς 9 παίκτες ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ

Χωρίς προπονητή και χωρίς 9 παίκτες ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΣ αποδεκατισμένος και χωρίς προπονητή στην Τούμπα, αλλά ο Λουτσέσκου βλέπει «δύσκολο παιχνίδι» γιατί «ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε μια ολόκληρη εβδομάδα για να ετοιμάσει το ματς».

Ο ΠΑΟΚ κάνει πρεμιέρα απόψε στα play off της Superleague αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα (21:30) για την πρώτη αγωνιστική. Ο Δικέφαλος του βορρά κοντράρεται με τους «λαβωμένους» Ηπειρώτες που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη με πάρα πολλές απουσίες, αλλά και χωρίς τον Ηρακλή Μεταξά λόγω ίωσης.

Πέρα από τον τεχνικό της ομάδας του ΠΑΣ, δεν υπολογίζονται και ο τιμωρημένος Σάλιακας που είχε συμπληρώσει τέσσερις κάρτες, αλλά και οι Πίρσμαν, Καραχάλιος, Λιάσος, Κόντε, Ποζνάνσκι, Καραγιάννης, Κύρκος και Αθανασίου, λόγω ιώσεων ή τραυματισμών.

Από εκεί και πέρα, χρέη πρώτου προπονητή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα αναλάβει ο βοηθός του Θανάσης Στάικος, αφού και οι συνεργάτες του Μεταξά, Γιαννιτόπουλος και Γκορτζής είναι άρρωστοι, με τον ΠΑΣ να κατεβαίνει «μισός» στην Τούμπα.

Ο αποδεκατισμένος ΠΑΣ Γιάννινα ωστόσο φαίνεται να έχει πλεονέκτημα, σύμφωνα με όσα δήλωσε σχετικά με το ματς, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς οι Ηπειρώτες είχαν μια ολόκληρη εβδομάδα για να ετοιμάσουν το ματς. Εν αντιθέσει με την ομάδα του που είχε μεσοβδόμαδα σημαντικό παιχνίδι με τη Γάνδη για το Europa Conference League.

Μια τοποθέτηση από τον Ρουμάνο από αυτές που έχει… συνηθίσει να κάνει. Ο Λουτσέσκου «βλέπει» δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα χωρίς προπονητή, αλλά και αρκετούς βασικούς παίκτες στην πρεμιέρα των play off. Μια ομάδα «χτυπημένη» από τραυματισμούς και ίωση, που θα κατέβει με αναπληρωματικούς στην Τούμπα με στόχο να πάρει ότι καλύτερο στην πρεμιέρα της στα play off.

Οι… ιδιαίτερες δηλώσεις του Λουτσέσκου για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχω παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα ότι το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει ανέβει γενικότερα. Οι ομάδες είναι πιο ισορροπημένες, τα παιχνίδια παράλληλα γίνονται πιο ισορροπημένα μεταξύ τους.

Προερχόμαστε από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι την Πέμπτη με λίγες ημέρες για προετοιμασία, στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε μια ολόκληρη εβδομάδα για να ετοιμάσει το παιχνίδι, σε κάθε περίπτωση το κίνητρο βρίσκεται ανάμεσα από αυτή τη σειρά παιχνιδιών, δεδομένου ότι δίνεται η ευκαιρία σε άλλους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν, οπότε το κίνητρό μας παραμένει υψηλό, περιμένω ένα ενδιαφέρον παιχνίδια».

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σούλης, Παντελάκης, Κάργας, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Ρίζος, Ντομίνγκεθ, Στάνκο, Σιόντης, Λώλης, Γκαρντάβσκι, Μπρένερ, Μίνα, Σνάιντερ, Μορέιρα και Περέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ